Arkadşlar bu makinayı Lineaeffe fury cast 420 kamışımla Çanakkale de kıyıdan yemli beklemli avda kullanmak istiyorum ki rüyalarıma girer oldu fiyatınıda gözden çıkardım ama bu bçlgede bana uyarmı siz sevgili Arkadaşlarımın fikirlerine ihtiyacım var. Sevgiyle kalın,Rasgele.
Zaten surf makina ve o işler için yapılmış; ancak önerilen Daiwa'yı da düşün; nerede ise aynı özellikler ve fiyat çok daha makul görülüyor...
Daiwa yı inceledim ama Shımano shımano dur diye düşünüyorum ki takmış vaziyetteyim. Bu makinanın eksi yönleri varmıdır fiyatının pahalı olmasından başka.
Rulmanları korumalı olmasına rağmen, öz geçmişinde ki CV sinde, Sazan makinası der. Niye öyle demişler, bilemem. Korumasız rulmanlı, bayağı alt segmentte ki Shimano makinaları, sert avlarda hoyratca kullanmama rağmen, hiç bir sıkıntı da yaşamadım. ( Bakım şart. ) Yurt dışı imkanınız varsa, bu markada daha üst segmetteki ürünleri daha ucuza alma şansınız var. Düşünebilirim derseniz, linklerim. Sonuç itibarıyla güzel bir seçim.
makine emre kardeşim bende kamışta makinelerde var ve kullanıyorum bence daıwa dan şaşma wındcast z 5000 al tepetepe kullan o kamışla nedeni 8crbb bilyeli ve daha güçlü hem daha ucuz tavsiye ederim ve araştırmanı ondan sonra karar ver derim sağlıcakla kal
Ercan abi sana bahsettiğim gibi bu makine sazan için olan model olabilir. Katalogda surf grubu içinde bulamadım. xs b veya xs c modelleri var. onlara bir bak.
kafaya taktıysan al da abicim. bende ultegra 4500 ve 5500 var beklemeli avlarda kullanıyorum. keyifli ve yakışıklı makinalar. despot koyunda kabatepede kilitbahirde , Çanakkale yazdın beni bitirdin. aklım hep oralarda olta atmakta. nasipse bayram ertesi oralardayım . rasgele.
*** biz Facede olta balıkcıları olarak bursa li arkadadlarla 27.28 ekimde Kilitbahirde kamp kurup avlanacagiz,sizide beklerim. Sevgiyle kalin.