Herkeze merhabalar arkadaslar hepinize bu güzel sitede güzel paylasimlar ve neseli sohbetler dilerim. Arkadaslar gecen gün buradaki ustalarin ve arkadaslarin tavsiyeleriyle bir makina aldim Shimano Nexave 10 000 FA bu makinaya daha onceden aldigim ve hic kullanadigim bir kamisim var shimano xfx all-round 300 acaba bu kamisi yeni makinemle kullanabilirmiyim ben kiyidan avlanmak istiyorum birde kamisin uzerinde max.c.w.100g yaziyor bu ne anlama geliyor degerli ustalarimizdan bu konuda bana yardimci olmalarini isteyecektim.inanin bu sitede cok degerli ve bilgli ustalardan yazilanlardan insan cok sey ögreniyor iyiki bende buradayim arkadaslar bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinrim simdiden tesekkur ediyorm ve bol kismetli avlar diliyorum rast gele
Ceyhun Bey, Kamışınızın üstünde yazan Max c.w. maximum casting weight in kısaltmasıdır ve burada sizin kamışınız için verilen 100 gr kamışla savuracağınız ağırlığın en fazla değerini gösteren ölçüdür. Bu rakamıda tamı tamına kullanmayın derim yani 80 gr gibi bir sınırda tutmanız bence kamışın ucunun kırılmasını engeleyecek bir önlem olabilir. Makineniz hayırlı uğurlu olsun, konu hakkında burada kamışla uyumuna dair fikirler muhakkak olacaktır ama bence bunu en iyi deneyerek başta siz bize söyleyeceksiniz. Selamlar..
cok tesekur ederim sizin gibi degerli ustalardan ögrenecegimiz cok sey var tabii bende acizane deneyimlarimi sizlerle paylasmak isterim ilginiz ve verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederim rast gele bol kismetli avlar