Herkese kucak dolusu sevgiler.Arkadaşlarım kardeşlerim abilerim ben hemen konuya girmek istiyorum.Elimde ihtiyaç fazlası aldığım ve kullanmaya kıyamadığım değeri 430tl olan üst segment spinn kamışımı satmaktayım daha 10 defa kullanmadım bile tertemiz kadife kılıfı üzerinde oldukça kaliteli hafif ve kullanışlı bir kamış.Beni az çok tanırsınız oldukça titizimdir zaten her av sonrası iğnelerimin damağına kadar temizlik yaparım kiii babamdan kalma 35 yıllık lüfer iğnelerim var kiii korozyon dahi yok üzerinde Kamışı satmaya şimdi karar verdim bu yüzden resim dahi çekme imkanım olmadı.Size satılan bir link koymayı uygun buldum.İllede resim derseniz needelim çeker koyarız resmide Satış fiyatım 350tl bu fiyattan alırsanız kargo ben öderim :thumb: maksat bu hobiye benim kadar değer veren ve bunca yıldır beni tanıyan sizlere gitsin isterim.Sevgiler. http://www.rastgeleav.com.tr/shimano-yasei-sea-bass-240-mt-h-aksiyon-7-35-gr-agirlik-182-gr-pmu93909
'' Babamdan kalma 35 yıllık................'' demişsin ya ! Eeee, bu da senden oğluna ve hatta torununa kalan bir yadigar olsun. '' Hiç bi şey bırakmamış '' dedirtme.hihi
Abi ben bunu elden çıkarayım torun tombalağa uydururum bişeyler Ben torun torbaya makineleri özellikle sh,mano aerora cı4 4000xg mi bırakacam abi 4binlik kafa 230 gr ağırlık yaaa