shimano???

Konu, 'Makineler' kısmında bilal07 tarafından paylaşıldı.

1. bilal07

bilal07 bilal

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    lagos 8 kg
    şu ara shimano hyperloop 4000rb kullanmaktayım tek bilyeli atçek için süper.fakat 4 bilyeli shimano 4000FA modeli vardı sanırım,o da güzel alet,onu almayı düşünüyorum fiyatı 110-115 ytl civarı,fiyatı başka illere göre nasıl kazık yemeyim dedim de ;) bide alet iş yapar mı ne dersiniz?
    ayrıca kamış için de balıkçı albastar marinayı tavsiye etti 3mt o da 45-50 ytl nasıldır kalite mi ve nornal mi fiyatı yardım olursanız sevinirim...

2. Shimanolar gerçekten mükemmel makinelerdir.4000fa modelide oldukça satılan ve beğenilen bir model..bence alırsanız doğru karar vermiş olursunuz.Fiyat Türkiye şartlarında uygun.Kamış konusuna gelince son dönemde Alba güzel ürünler getiriyor.;)

Not olarak şunuda ilave etmek isterim elinizdeki 1 bilyalı makineye bilya ilave etmek mümkün.Yataklardaki plastık rolleri(Bilya yerine kullanılan plastık malzeme) çıkartıp sanayide rulman satan yerden aynı ölçülerde alıp bunları rollerin yerine takarak elinizdeki makineyi 3 bilyalı yapabilirsiniz..;)

3. Cafer bey niyetiniz nedir.??:confused:

4. Bekir kardeşim konuyu taşıdım bu mesaj bilgi amaçlı olup 1 dak içinde imha edilecektir.:)

5. bilal07

bilal07 bilal

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    lagos 8 kg
    erdal abi süpersin sağol bilgi için,alıcam ta kafaya koydum nexava 4000fa bi de albastar marina 3mt.1 bilyalı kalıcak öyle ya onun orijinalliğini bozmam ;)