siboplu alarm

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında beyazcennet tarafından paylaşıldı.

1. beyazcennet

beyazcennet Gökhan

En İyi Avı:
    Sazan 8,5 Kg
    arkadaşlar geçen günlerde bir arkadaşın videosu vardı,sanırım sibop lambalı olta alarmı olarak geçiyordu ama bir türlü bulamadım o videoyu tekrardan,bilen gören varsa lütfen yazabilir mi , balık vuruşunda sibop lambası 3-4 sn yanıyor ve sönüyordu,o videoyu arıyorum,lütfen yardım

2. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    Ben de hatırlıyorum öyle bir mesaj vardı, hatta bir arkadaş alarmlısını yapmıştı. Arıyorum bir türlü bulamadım, konu kaldırılmış olmalı. Kim bilir belki patentini almışlardır bile

3. ErenSaruhan

ErenSaruhan Eren SARUHAN

Favori Kamış:
    SHIMANO Nexave - Vengeance
    Favori Makine:
    SHIMANO Exage 3000 & DAIWA MegaForce
    Yapmaya ugrasmayin bosuna.hazir satiliyor burda malzemecilerde.alarmlisini gormedim ama isiklisi var. sallaninca yaniyor. fiyatida 1.5 lira gibiydi galiba. sibop isiklarinin cifti 5 lira. iki tanede zil alinacak 1 lirada onlar. harcanan extra malzeme ve zamanda var. o zamani balik pesinde harcayabilirsiniz :)

4. beyazcennet

beyazcennet Gökhan

En İyi Avı:
    Sazan 8,5 Kg
    Kapı alarmı ve bu sibop lamba ile birlikte güzel bir sistem olacağını düşünüyorum,en ucuz< sistem 10 TL civarında,bunu yarı yarıya getirebiliriz gibi geliyor.