Selam arkadaşlar, İki hafta kadar önce tatil planı yaparken aldığım zıpkını tatilim iptal olduğu için satıyorum. 150 tl'ye aldım. Satış fiyatım 120 tl'dir. Profosyonel bir zıpkıncı tarafından başlangıç seviyesi kaliteli bir zıpkın olarak tavsiye edildi, aldığım yerde misinası bağlandı , hazırlandı ve kılıfına yerleştirildi, daha kılıfını bile açmadım. İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeli elden teslim tercihimdir, kargo istenirse ücreti alıcıya aittir.. Gsm:0533 459 89 48 "Bu kısım bir satış sitesinden alıntıdır" Apnea zıpkınların kısa modeli olan competation 60, zıpkınla balık avı yapan avcılarımızın kaya altında ki kurtarıcısı ve sığ sudaki kısa mesafe atışlarındaki gözdesidir. Manevrası en yüksek tüfeklerinden biridir . 16mm çift kompenant lastiğiyle etkili atışlar yapar. 90cm 44hrc deki şiş kısa ve dirençli olmasıyla kaya altı atışlarında gözünüzü asla arkada bırakmayacak. Tüm profesyonel dalış yapan avcılar bu tüfeği şamandıraların da yedek tüfek olarak bulundurmalı gerek kaya altı avında gerekse söndürme tüfeği olarak kullanmalıdır Apnea competation 60 zıpkın avında yeni başlayanların gözdesi, profesyonellerinse en gözde yedek tüfeği olmaya devam ediyor.