Shimano Biomaster AX MH 2.77m 15-50 gr: 425 TL Kargo alıcı öder Uçtan esneyen dengeli hafif ve güçlü bir kamıştır. Maalesef mantar sap olmayan kamışları kullanamıyorum takıntım var. Yoksa satmazdım.15-30 gr arası sahtelerle müthiş keyifli bir kamıştır. Birkaç av kullanılmıştır. Kullanıma engel olmayan iki ufak çiziği haricinde kusuru yoktur. İsteyene daha detaylı foto gönderilir. Okuma Helios 2.70m 20-50 gr MH: 250 TL Kargo alıcı öder Sıfırdan farkını bulana parasını iade edip bide üzerine maxrap hediye edeceğim. Sahteler: 220 TL Kargo alıcı öder Sahteler bölünmeyecektir. Sol üstteki Fishunter Adana yapımı pervaneli kofana sahtesi ve altındaki maxrap hariç diğerleri sıfırdır. Birkaç tanesi suya birkez girmiştir ancak sıfırdan farkı yoktur. Maxrapin damağı kırılmış extra güçlü yapıştırıcı ile sağlam bi şekilde yapıştırılmıştır. Kafa lambası ve aşağıdaki spro manhatten telespin kamış sahteleri alana hediyedir. İsteyene detaylı foto gönderilir. Sırasıyla: Fishunter Adana pervaneli Maxrap 13 cm Fortuna Strike pro Pelican nitrolar 9 adet Kendo haryular 3 adet 1 tane küçük Pelican nitro Fortuna saltiler 3 adet Strike pro Alba kaşık Silikonlar LRF ve Spin için silikon karidesler Savagear LRF set ve Jigheadler:35 TL Kargo alıcı öder LRF setten bir tane silikon ve jighead eksik diğerleri kullanılmadı. Alttaki Jigheadler 7 veya 8 gr olması lazım