İyi akşamlar abilerim arkadaşlarım. Adım Atakan 21 yaşındayım harita teknikeriyim işim gereği Eskişehir Sarıcakayada ikamet etceğim bir süre ve bulunduğum ilçenin içinden sakarya nehri geçmekte. Av konusunda aşırı merakım var her türlüsüne silahlı av konusundada merakım vardı fakat henüz kendimi hazır hissetmediğim için balık avını denemek istiyorum. Şimdi deneyiminizden faydalanarak size bir kaç sor sormak istiyorum. 1.Sakarya ırmağının akarsu ayağında avlanacağım yani bulunduğum bölgede gölet yok nasıl bir sistem kullanabilirim. 2.Yasak olan ve kullanmamı tavsiye etmiyeceniz av aletleri nelerdir. 3.Bu ekipmanlara nerden ulaşabilirim. 4.İşim gereği her akşam 5 den sonra yani hava karardıktan sonra müsaitim bu bir avantajmıdır dez avantajmıdır. Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.
Atakan öncelikle foruma hoş geldin. yeni yerin sana hayırlı olur inşallah. Konu hakkında tecrübeli ağabeylerimiz seni bilgilendirecektir. Bol raporlu paylaşımlı günler dileğimle....
Hoşgeldin Serkan abi...Tanışmak için iyi hoş güzel yazmışsın ama soruları keşke tatlı su avlakları başligi altında sorsaydın.Amacım kötü değil.daha çok yardım alırdın üstadlardan.... RASTGELE
akşamları herzaman avantajdır (dezavantajları olsada). işki ben sadece sabahları çıkabiliyorum o da 9 a kadar