Daiwa yedek kafası mevcut hiç kullanılmadı makinede toplamda sadece 3-5 avda yalnızca memleketimde spin yaptığım için anca kullanmışımdır.tertemiz sıfır ayarında gelip elden aldığınızda görebilirsiniz. Okuma rtx 40 bu makineyide spin için memlekette kullanmak adına eşim için almıştım.toplamda 2 spin avı 5 kerede kıyıdan çapari atıp çekmek için kullanıldı. İki makinede de ip misina sarılı birisinde power pro 0,16 diğerinde berkley 0,15 veya 0,14 ip sarılı tahminimce berkley olan okumada olması lazım tam hatırlamıyorum.İplerin bile piyasa değeri sade 150 tl den fazla. Daiwa nın şuan sıfır fiyatı sadece 400 tl civarı okumada suan 300 tl den fazla acil nakit ihtiyacımdan satıyorum.Tek tek alımlarda fiyat farklı olur.Takas düşünmüyorum belki takas olarak okuma spin makine ile olur uygun fiyatlı üstüne nakit alabileceğim makinelerle olur pazarlık söz konusu değildir çünkü tüm ürünlerin toplam maliyeti 800 tl den fazla tutmaktadır.acil ihtiyaçtn satılıktır. Şuan ürünleri kullanmadığım için kayınbabamda güzelce sakladım durmakta ürünlerin resmi h.sonunda yüklenecektir. İsteyen olursa çok az kullanılmış lakin bir arkdaşımın kullandıktan sonra yıkamaması sonucu hafif pas yapmış istenirse pası kiri söküp temizleyipte verebilirim yalan olmasın savega gear mpp prodetor 240 15-50 atarlı kamışımıda 100 tl yani toplamda 500 e vereceğim ki kamışın da şuanki fiyatı 250 tl civarında topmal maliyeti 1000 tl nin çok üzerinde.
Kamış hariç 2 makineyi 400 e verirseniz düşünebilirim ama Ankarada oturuyorum kargoya vermeniz gerekli birde tabii önce resimlerine bakmam lazim makinelerin...
Merhaba, Exceler için düşündüğünüz son fiyat nedir? Bütçeme uygun olursa talip olabilirim. Teşekkürler.
05310819111 burdan resim yukleyemedim malesef ozelden whatsapp tan resim atabilirim mesaj atmaniz yeterli olacaktir.burdan da nasil resim yukleriz birisi yardimci olursa sevinirim