şifremi çalmaya çalışan gerizekalıya mesaj...

Konu, 'Genel Konular' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

son bir haftadır şifremi çalmaya çalışıyorsun...neden böyle bir salaklık yapıyorsun bilmiyorum ama yapıyorsun...

bu tarz serserilikler sana hiç bir şey kazandırmayacağı gibi çok şeyde kaybettirebilir...

çok acemi bir şekilde tüneller vasıtası ile kendini saklamaya çalışman sadece seni bir süre için korur o kadar...

bu ilk ve son uyarım...kimsin nesin bilmiyorum...eğer bir kez daha bunu yaparsan hiç üşenmeden yerimden kalkar ve seni bulunduğum ilin emniyet müdürlüğüne bağlı kaçakçılık ve organize suçlar şubesine şikayet ederim...ve senin bilmediğin ama burada beni tanıyanların bildiği diğer imkanlarımı da kullanarak canını çok fena sıkarım....

serseriliğin lüzumu yok...adam ol haddini bil...

2. refikonuroral

refikonuroral Refik Onur Oral

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh
    Favori Makine:
    Okuma Avenger 65
    En İyi Avı:
    >-)-)-)-D
    Aynı sorun bende de var! 2 kez denemiş ama başarılı olamamış!:mad:

3. isoter

isoter İhsan

Evet ben de de.....Hata mesajları ve ıp numarasını veriyorum.Yönetici bir bakarsa iyi olur...

Gönderme tarihi: 01 Ocak 2011 Cumartesi 23:17:27

Selam isoter, BALIK AVI ´undaki Üyeliginiz 5 kez yanlis sifre kullanimi yüzünden gecici olarak durdurulmustur. 15 dakika sonra yeniden giris yapabilirsiniz. 5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 91.213.50.235. Sifrenizin yazilimini unutmayiniz, Büyük ve kücük harfler kullandiysaniz Sifrenizde yazilimdada ayni sekilde Sifrenizi yazmaniz gerekir. Sifrenizi unutduysaniz bu Linkten yeni sifre isteyebilirsiniz: http://www.balikavi.net/forum/login.php?do=lostpw Saygilar BALIK AVI Yönetimi

01 Ocak 2011 Cumartesi 23:17:26
    5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 92.241.190.168.

01 Ocak 2011 Cumartesi 18:48:59
    5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 192.251.226.205.

01 Ocak 2011 Cumartesi 18:48:58
    5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 199.48.147.39.

4. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Yanlış şifre kul. hk.

Değerli arkadaşlarım, Balık Avı Yönetimi dün e-mail adresime doğum günümü tebrik eden mesaj gönderdikten sonra, arka-arkaya da beş kez hatalı şifre girmem nedeniyle üyeliğimin dondurulduğunu bildirdi. Oysa ben yazı yazmam dışında sitemize giriş yapmıyorum ki. O zaman benim yerime denemelerde bulunan bu cinsi kırık kim.
    Sevgili Turgay'ın hassasiyetini anlıyor ve hak veriyorum; ancak bu pislik yalnız ona değil, bende dahil bazılarımıza mı musallat oldu acaba.
    Sevgi ve saygılarımla

Son düzenleme: 2 Ocak 2011
  5. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Herkesde aynı problem varsa serverda trojan olabilir. Servis sağlayıcıyla irtibata geçilse iyi olur. Veya vb de herhangi bir açık olabilir.

6. Mehmet Solgun

Mehmet Solgun Mehmet

Dün Balık Avı net'den adresime gelen uyarılar:
    5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 92.241.190.168
    5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 174.36.199.20
    IP numarasi: 88.208.121.151

5 Kez hatali girisKez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 195.71.226.87
    5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 78.56.131.222.

7. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Tsunami trophy surf, Grauvell Teklon Concept Spin, Gloomis IMX Surf
    Favori Makine:
    Aero technium XT, Shimano twinpower 5000PG, Penn Fierce
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Bu IP adreslerinin hepsi proxy..........................forumda ticaret yapilmadigi icin bunu yapanin bir turk oldugunu zannetmiyorum cunku dolandiricilik vakasina olusacak zemin yok... bence sorun surda:

http://www.balikavi.net/forum/memberlist.php

liste download edilmis olabilir ve basit bir scriptle kullanicilarin otomatik olarak rastgele sifre denemesi yapilip, eslesenlerin eposta adresleri caliniyor. Spama hizmet.

bunu onlemek icin ya yurtdisi girisler kapatilacak (bir cok uye madur olur) ya da uyari mesajlari kapatilip, uyelerin daha saglam sifre kullanmalari icin bildiri yapilacak ve mesuliyet kalkacak.

8. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Server yonetimi yapan biri olarak soyleyebilirimki boyle bisey olsa oncelikle hta kitlerlerdi cunku buradaki potansiyel uyeleri hic kimse goz ardi edemez, hta kitlemek sifreleri calmaktan cok daha kolay ve etkili... kisinin bankaciliktan, sitelede girdigi sifrlere kadar loglaniyor.... klavyeye bastigi her tus kayit altina aliniyor.................adam binlerce uyenin tum bilgilerini saatler icerisinde elegecirebilir....... neden boyle basit ve farkedilir bir trojan bulastirsinlar ki....

9. modena

modena

kardeşim merhaba...yeni yılın kutlu olsun...

giriş ktunnel yada vtunnel gibi sitelerden yapılmaya çalışılıyor...yani ip noları kontrol edildiğinde bu veya buna benzer başka siteler çıkıyor...

neyse önemli değil tutmuştur birinin salaklığı aklı sıra action arıyordur...ama bulacağı action değil belası...

where is action there is reaction...:cool:

10. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Turgay Abi oncelikle gecmis olsun.Umarim bir sahsin yaptigi birsey degildir bu.
    Ayni sey birkac kez bana su sekilde oldu : Mesela girmek istiyorum siteye ama "yanlis sifre" hatasi veriyor ama birkac denemeden sonra oluyor.
    Birde buranin saatine gore saat sabah 9 da site birkac dakikaligina erisime engelleniyor.
    Insallah birisi siteyi Hack lemez.Bu cok uzuntu verici olur...

11. mehmetc

mehmetc memo

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ironfish
    Seninde yeni yilini kutlarim agbi cok tesekkur ederim salamsiz sabahsiz girdim konuya kusura bakmayin.

Oyleyse eger gercekten insanlar artik birilerini huzursuz etmek icin sacma sapan yollara basvuruyorlar demektir.... bu insanlarda hic mi utanma yok ondua gectim bu kadar bos vakti varsa boyle ucuz numaralara basvuracak Allah islah etsin baska bisey demiyorum.

12. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Aynı mesajlar banada geldi.

13. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    vay be neler oluyormuş da farkında değilmisiz oluyordu bunun böyle olabilecegi akla gelmiyodu bazan banada oluyor ama ben şifreyi hatalı yazıyorum diye düşünüyordum :(

14. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Turgay merhaba :) Senin ve diğer üyelerin böyle bir problem yaşamasına çok üzüldüm. Sitedeki bazı bölümler eskiden Türkçe idi şimdi İngilizce olmuş, buradan sitede bir güncelleme falan olduğu kanaatine vardım, mesele bununla alakalı olabilir mi acaba?

15. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Site hergün otamatik olarak hafıza güncelliyor. Bu bizim saatimizle gece 3 sularında oluyor. Gün içindeki işlemlere göre yarım saate kadar uzayabiliyor. Buranın 3 ü sizin oranın 9 una tekabül ediyor anlaşılan.:) O arada siteye girilemiyor.

16. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Merhaba Serkan Abi.
    Evet Abi aynen dedigin gibi.Orada saat gece 3 iken burada sabahin 9'u oluyor.Yani aramizda 6 saat fark var.

17. fotohiko

fotohiko hikmet

önce balık avı yöneticilerine teşkr ederim .beni ve bizleri unutmayıp dogum günümüzü kutladıgı için ,, aynı şifre çalma işlemi bende de oldu zannediyorum ,,,yeni yıl şakası gibi geldi bana .. siteye girişin dondurul du diyor ama hepimiz yine girebiliyoruz yani problem yok gibi geldi bana hepinize iyi yıllar artık gelsede mevsimi ..sallasak oltaları unutsak her şeyi,,

18. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Turgay geçmiş olsun.
    Kişisel bir şey olmadığı anlaşılıyor. Umarım en kısa zamanda çözülür.
    Selamlarımla...

19. OMMG

OMMG OKAN

Geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sorun çözülür...

20. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Bir kaç gün önce sabah 07:30 civarında şifremin yanlış girildiği, bu yüzden geçici olarak hesabımın dondurulduğu öğrendim. Kardeşimdir diye düşündüğümden üzerine gitmedim, demekki bir tek bende yokmuş. İlginç...

Son düzenleme: 2 Ocak 2011
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.