Bu arkadaş ta sigaraya benim gibi sonradan başlamış. Denizin içinde sigara tüttürmek zor da olsa üç beş aylık denemeler sonucu başarmış. İçme şu mereti diyenlere aldırmamış. Geçen gün bırakmaya karar veriyor, ama eski alışkanlık nedeniyle ağzına olur olmaz şeyler atıştırdığından ağzına son aldığı Daiwa Shore line shiner slender 14F-G 3 D Pink Head, pembe kafa yaşamını bitirdi. Ağıza alınmayacak şey 3.55 kglık tiryaki
Tebrikler güzel bir levrek. Ağıza alınmayacak şey demeniz, bi fıkrayı hatırlattı. Nicesine rastgelsin.
Biraz daha bilgi verebilir misiniz ? gece mi avlandı gündüz mü ? Bir de misina olarak ne kullandınız . İyi avlar dilerim.
tebrikler güzel balık ve balıklar bu levrek ve lüfer ne zaman akdeniz iskenderun taraflarına inecek bilginiz varmı ordan korkutunda buralara insin azıcık gıdıklayıp geri salacam onları
Önce herkese teşekkürler. Gündüz avlandı. Yem yukarıdaki. Yapılan denemelerde pembe kafanın koyu kırmızıya göre birçok durumda daha başarılı olduğu tespit edilip bu renk te yakın zamanda Daiwanın üretim programına girmiş. Kanın suda dağılması sonucu pembeleşmesi nedeniyle mi önemli, bilmiyorum. Kamış, Daiwa Jig Caster 96M Bu kamış kıyı jigi için üretilen Jig Caster serinin, 10-60 gram yem ağırlığı nedeniyle 2 farklı amaçlı yani spinde de kullanılabilen bir kamışı. 2 yıl önce getirilip şimdiye kadar aradığım bir kamıştı. Bir ay önce gelir gelmez aldım. Şu an stoklarda var. Boy 290 cm sap kısmı uzun olduğundan WTD için mükemmel. Kılavuzlar çift bacaklı olduğundan dönüp eğilme riski yok. Sonuç olarak çok sağlam bir kamış. İp Daiwa Morethan Branzino PE1.5 olup büyük balık yakalanma durumunda güvenerek kullandığım bir ip. PE 1.5 karşılığı 0.20 PE 1 ise 0.16 mm dir. Makina Shimano Twin Power 4000 SW