sevgili balıkçı dostlar. Öncelikle yazdığınız birbirinden güzel av raporlarıyla benim çıkamadığım günlerde balık avının güzelliğini bana yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Avınız bol ve bereketli olsun. Sizden bir ricam var. Birbirinden güzel balıkların boylarını gösterebilmek için yanına sigara paketi koymayalım. Ne dersiniz? uzun uzun açıklama yapmayayım. Anladınız zaten )) teşekkürler
Levend abi eline sağlık çok iyi düşünmüşsün.. bende bir kaç kere forumdaki fotoları görüp yazmıştım ama böylesi konu açmak daha mantıklı olmuş fikrine sağlık
Aynen katılıyorum ve bu düşünceni destekliyorum Levend abi :clap2: :clap2: Sigaradan ve onun kokusundan, dumanından nefret eden biri olarak bencede avlanan balıkların yanına boy karşılaştırılması için sigara paketi konulması hoş olmuyor..
Sigaradan nefret etmem, az da olsa arada keyif için içerim ama bence de sigara paketi bu güzel balıkların yanına hiç yakışmıyor..
Fikirlerinize ben de katılıyorum, bazı forumdaşlar (küçük balık yakalanmaması veya yayınlanmaması için) ölçek olabilecek fotolar istiyorlar haklı olarak. Ben genelde çantamda metre bulunduruyorum ama metreyle birlikte foto çekmek zor olabiliyor, ölçek olması bakımından en azından terlik ayakkabı vs. de eklenebilir. S,gara paketinden kat kat iyidir. Açtığınız konu için ayrıca teşekkürler