Gece hayatım bitti O sayfayı kapattım Beni kutlamalısın Sigarayı bıraktım Selam arkadaşlar. 15 yıldır çok güvendiğim bir dost, en kötü ve sevinçli zamanlarımda yanımdan ayrılmayan bir arkadaş olarak gördüğüm sigara ile dostluğuma ve arkadaşlığıma iki gündür son vermiş bulunuyorum. Bu Mutlu günlerimi sizlerle paylaşmak istedim. Tekrar başlamama hususunda sizlerin dualarına ihtiyacım var. Sigara kullanan arkadaşlarında bu illetten bir an önce kurtulmalarını diliyorum. Selam ve Saygılarımla...
Tebrik ederim Bende bırakalı 7 ay oluyor. Yanlız moralini bozmak gibi olmasın ama iki gün bu işler için oldukça kısa bir süre. Canın yemeklerden sonra sigara isteyebilir, Ben o zaman bol bol tatlı yemiştim. 7 ayda yaklaşık 8 kilo aldım ama Sigara illetinden de kurtuldum Şimdiden Seni tebrik eder bu konunun diğer arkadaşlarımıza örnek olmasını dilerim. Selamlar. ..
Bırakan herkese tebrikler ve halen içmekte direnen arkadaşlara ( onlar kendilerini biliyor ) Allah kurtarsın diyorum.
Allah o kötü dost ile yollarını ebediyyen ayırsın.Umarım bir daha görüşmezsiniz. Sizde bana dua edinde bende bırakayım.2 aydır bir paketten yarım pakete düşürmüş durumdayım.bende bu sene içinde azaltma yöntemi ile bırakmayı hedef edindim,inşaallah bırakırım.
17 yıl kullandım 3 yıl önce bıraktım. günde 3 paket içerdim. hala canım arasıra çekiyor ama bir daha asla. umarım sende dönmezsin yolundan. ilk başta kilo alınıyor ama sonra dengeleniyor herşey. kazançları daha çok. mesela 1 kat merdiven çıkamazdım 1 ay önce avda 35 kilometre yürüdüm motor sıfır oldu
İlgilenen varsa : Şahsen ben Nikotin Bandı ile bıraktım , Kulaktan dolma bilgilerle Bana "Bant kullanma" diyenler hala içmeye devam ediyorlar. Eğer gerçekten bırakmak istiyorsan kesin çözüm. İlgilenen varsa devamını yazarım. Son söz : "Allah Kurtarsın" deme , "Ben kurtulacağım" de... ...
Tebrikler Mustafa abi hem kendin hem ailen için çok doğru bir karar.Sigara gerek sağlık gerek maddi açıdan oldukça fazla etkiliyor bir aileyi üstelik bu son yapılan zamlar caydırıcı bir unsur oldu ki babamda sigarayı bırakmaya çalışıyor Sigarayla mücadele eden herkesin yanındayım...
Tebrikler dilerim Ben bu illeti 20 yıl kadar içtim 10 Haziran 2008 yılında bıraktım alla çok şükür aramıyorum. Ben sigara olayını kafamda bitirdim bir hafta kadar ciklet çignedim sonra baktımki olay tamam. Şimdi ise kokusundan nefret ediyorum bırakmak isteyenlere Allah kolaylık versin. dostum sakın yolundan dönme.... Tekrar tebrikler
10 senedir içiyorum, aynı süredir alkolde kullanıyorum. yaşım daha 25 yaptığı tıkanıklığı çok çok iyi biliyorum, bırakmayı deniyemiyorum bile öyle bir illet. sabah uyanıyorum otomatik olarak ilk iş sigara yakıyorum, çoğu tiryakidede bu şekilde durum. içmediğimde bir sıkıntı oluyor üstümde ama yakınca bir tane duruluyor ortalık o sıkıntı gidiyor. darısı başıma, bende bırakabilsem keşke
. Hüseyin aslında Senin bırakman gayet kolay biliyormusun. Senin hissettiğin "Nikotin yoksunluğu". Eğer Sakız yada Bant ile geçiştirebilirsen Sende çok rahat bırakabilirsin.
bırakmayı istiyorum fakat hoşumada gidiyor sigara içmek. dumanı burnumdan salmak, arada dumandan yuvarlaklar yapmak her sabah çıkan balgamı ben biliyorum, aynı şekilde genizlerim tıkanık, koşmak ne kelime biraz hızlı yürüdümmü kan ter içinde kalıyorum. verdiği tadın yanında tatsızlıkları çok ve yaşım daha genç 20 sene sonrasını düşünmek istemiyorum. denemekte fayda var bant yada sakızları. tavsiye edebilceğiniz marka varsa iyi olur.
Valla kayımpederim sigara yüzünden kalp krizi geçirdi ve korkudan bu illeti hemen bıraktı çünkü ölümden döndü kalbi durdu.Sen daha gençsin canı gönülden bırakmanı isterim yeterki sende iste zamanın da çocukken bıraktım ama arkadaşlarım halen içiyorlar.Mustafa sigarayı bırak, o seni bırakmadan.
Baştan söyleyeyim. Bu konu Sağlık olduğu için önceden konusunda uzman insanlardan (eczacı, doktor gibi) bilgi al.Alerji vesair varmı gibi. Sorumluluk kabul etmem. Novartis firmasının ürettiği bantlar. Markasını hatırlamıyorum ama üç değişik boy var. Paketin içinden 7 adet çıkıyor , her 24 saate bir vücudun kılsız herhangi bir yeine yapıştırıyorsun.Örn : bugün sol omuz yarın sağ omuz gibi. Boy 1->En az nikotin içeriyor günde 10 adet ve altı içiciler için Boy 2->Orta seviye nikotin içeriyor günde 11~20 adet arası içiciler için Boy 3->En çok nikotin içeriyor günde 20 adet ve üstü içiciler için Burada bazı görsel bilgiler mevcut. http://www.uzmantv.com/sigarayi-birakma-surecinde-nikotin-istegi-ile-nasil-bas-edebiliriz
tebrikler çok iyi bir karar almışsınız umarım tekrar başlamasınız. hem sağlığa hem cebe çok zararlı. ben 20 yaşındayken bırakmıştım 17 yaşında başlamıştım çok zorlanmadım bırakırken. zaman zaman hala arıyorum bazı özel günlerde ama yine de içmiyorum. kutlarım sizi..
Dostum öncelikle tebrik ederim benimde dört yıl oldu bu illeti bırakalı. Şimdi bir otur hesapla 15 yılda verdiğin para ile hangi tekneyi hangi motoru hangi av malzemelerini alırdım diye inan o zaman bir daha hiç ama hiç denemeyeceksindir.
. Kovboylu sigara = 7Tl güncel fiyat x 30gün = 210Tl 1 aylık 210Tl x 12 ay = 2,520Tl Senelik Sigara masrafı 2,520Tl Senelik Sigara masrafı x 20 sene = 50,400Tl ( Çakmak ve kibrit hariç ) Evet arkadaşlar ekonomik boyut bu işte ...