15 gr lık folyolu modelden sonra 22.5 gr lık kaşıklarda boyama yapmayı denedik. Henüz çok acemice olan boyamalarımızın kusurlarını görmemenizi rica ederiz. Zira tamamı el emeği ile boyanmıştır. 22.5 gr Kaşıklar.
Merhaba Elinize sağlık , kalıplar gayet oturaklı gözüküyor. İşçilik çok güzel olmuş. Malzeme olarak ne kullandınız acaba?
Bence cok basarili. Umarim iyi verim saglarlar. Ki; ben buna inaniyorum Cunku piyasada bulunan cogu kasiktan daha basarili olacagina yada en az onlar kadar basarili olacagina eminim Rastgele...
El emeğininin yerini ne tutabilir ki? Maşallah, inşallah gönlünüzdeki avları yapmanıza vesile olur bu kaşıklar.
Merhaba; Kaşıklarımız kalıp iş değildir. Tamamı el işçiliği ve el boyamasıdır. Beğenmenize çok sevindim. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Başarılı olmaları için çok uzun bir çalışma yaptık. Şimdiye kadar denenilen bölgelerde çok başarılı oldu. Levrek Palamut Zargana ve Turna avlarında skor yaptı. Umarım Şu sıralarda denenilen lüfer avında da başarılı olacaktır.
Parlatma kısmı için karotlarımızı çözmemiz gerekiyor. Umarım güzel sonuç alacağız. Aynen öyle. Teşekkürler. Beğeniniz be katılımız için teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim Mehmet agabey. Turna avlarımız oldu ancak sizin yapacağınız avlarıda merakla bekliyorum. Teşekkür ederim. Daha güzelleri için çalışıyorum.
Cömert hepside birbirinden güzel gözüküyorlar ayrıca ağır olmaları derin suda dahada iyi olacak ellerine sağlık kardeşim Folyolu kaşıkların turna avındaki başarısı ile ilgili iki video eminimki bu kaşıklar dahada verimli olacaktır ellerinize sağlık Videolar bana ait değiller bir arkadaşım tarafından çekildiler BALIK AV ViDEOLARI - Sihirli Kaşık ile Turna Avım1 BALIK AV ViDEOLARI - Sihirli Kaşık ile Turna Avım2
Teşekkür ederim. Bu kayıtlar henüz çok yeni bir kaç hafat önce çekildi. Umarım daha irilerinide yakalayacağız.