Değerli forum üyelirinden şilede av yapan varsa bizimle paylaşabilir mi ?Uzak kaldım yaklaşık 2 aydır.
Berk imzandaki söz Ashes to Ashes isimli bir grubun şarkısında vardı yanılmıyorsam. Uzun zaman oldu dinlemeyeli, sayende hatırladım tekrar.
Şileyi bilemiyorum ama 24 Nisanda Kefken'de istavrit için çapari, kalkan için bırakma yaptım ama bir şey yakalayamadım
Kalkan sıkıntılıydı bu sene zaten standart dışıydı avlarım tutumu salıyordum.Lakin güzel pisiler yakalamıştım.Bakalım bu hafta sonu ordayım.
Onun dışında cuma gecesi biri 3 kilo diyeri 3.5-4 kiloya yakın sazan aldım tabi yumurta bırakma mevsiminde olduğu için geri saldım.Saat 10 civarı hareketli oluyo mekan pot deresi iç kesimler.
Aklım fikrim ağvada arkadaşlar, iş yüzünden bir türlü fırsat bulamıyorum gitmeye. Muhtemelen kalkan yapmaya başlamıştır, güzelim memleketim.
Malasef her hafta sonu ordayım kalkan ortalıkta yok.Ama gırgırlar istavrit getiriyor haziran gibi kıyılar. Kalkanın bir iki haftaya yapıcanı tahmin ediyorum.Bir gelişme olursa yazacağım.
Dün ve bugün dere ağızından kefal yakaladım.Dün 6 tane yaklaşık 300 gr bugün 2 tane aynı boylarda.Biri kayıkla gelip ağ bırakmış tam derenin ağzına o yüzden giriş çıkış yoktu.bende 100 150 metrelik misina ağı çektim kiloluk sazanları kurtardım.Daha sonra üç parçaya kestim ağı çöpe attım.
Berk hangi dere ağzında avlandın , yem ne kullandın, takım nasıldı? O kadar uğraşıp yakalamışsın balıkları , insan bir rapor yazar be kardeş. Bu arada ben de haftaya izin kullanıp birkaç gün ağva da olacağım. Nicelerine rastgele kardeşim..
Berk tebrik ederim, avından ötürü, aynı zamanda dediğini yaptığın içinde ayrıca tebrik ederim, geçen hafta yazmıştın, alacam bıçağı kesecem ağları diye, aman dikkat et kardeşim, başını belaya sokacak hareketlerden uzak durmanı tavsiye ederim, gerçi yapanın yanına kar kaldığı bir sistemde ne kadar uzak duralabilir ki. ama sen yine de dikkatli ol.
Abi aklıma geldi ama telefonun kamerası çok kötü.birda ki sefere fotoğraf makinesinide alıcam video çekicem 15'i bir gelsin gece sazan avlarımı çekicem daha dün ise hiç aklıma gelmedi rapor yazmak zaten ağı çekmekle uğraştım bir saat kıyıdan çekmek zor oluyo balıkları ayıkladım saldım suya.Yem gübre solucanı ince olucak ama.Özelden yazarım neresi olduğunu.
Abi bende orda belki 10 senedir balık tutarım kimse ağ atmaz kimse. belliki oraya sonradan gelmiş burda ne var acaba diye ağ atmış.hiç acımam eminim anlamıştır oraya ağ atılmıyacağını ne belediye ne de jandarma ilgileniyo ben ilgileniyorum şilede beni arayın gördünüzmüKulaklarımda çınlamadı değil olsun nerden bakarsan 10 kilo balık kurtardım.