Arkadaşlar bazen düşüyoruz balık peşine gidiyoruz Şileye. kışın bu plajlar çok ıssız. köylerinin plajlarında tek kişi yok.. domuz iniyor - çakal iniyor diyorlar. onu geçtim serserisi kopuğu. beni son zamanlarda açıkçası biraz tedirginlik aldı. ne diyorsunuz ?
Herkese merhaba Forumu kıa bir süredir takip etmeme rağmen faydalı bulduğum için hemen üye oldum. Şileliyim ama Şile'de yaşadığım sürece balık ile pek alakam yoktu. Sevgili Murat'ın sorusuna gelince Şile meraları tehlikeli değildir.Ama çok ıssızdır.
Vedat abi Çanakkale ile yazlık dışında pek bağlantım yok. Ha bu arada Balkan göçmeniyi belki oradan bi bağlantı olabilir
Murat kardeşim;çakaldan ve domuzdan çekinmene hiç gerek yok.Zira plajlardan bahsediyorsun,bu hayvanlar oralara pek uğramazlar.Çakal zaten gündüzleri dolaşan bir hayvan değil.Oraların yerli halkıda kimseyi rahatsız etmez.Ama balık tutacağım diye Milletin bağını,bostanını veya bahçelerini talan edersen o başka.Senin orada korkacağın tek şey,yazlıkçıların sevimli diye yavruyken alıp,büyüyünce sokaklara attıkları gariban köpekler.Saldırısa bir tek onlar saldırır.Bunda da köpeklerin bir suçu yok zira hayvanlar açlık içinde yabanileşiyorlar ve insanlara güvenlerini kaybettikleri içinde saldırganlaşıyorlar.