Merhaba , 14.12.2013 cumartesi günü deniz biraz dalgalı olmasına rağmen kısmetimi almayı başardım daha irilerini yakalamanız dileğiyle
av hakkında blgi verirmisiniz. bende çok gidiyorum ama sürekli gece gidebiliyoorum. acaba gündüzmü yakalanıyor bu meret
teşekkür ederim daha iyi avlar size nasip olur inşallah kumluk alanda sabah gün ağarırken akşam gün batımına kadar nadiren geceleri av yapmak mümkün teşekkürler cihan inşallah sizlerede kısmet olur
MAŞAALLAH , MAŞAALLAH , MAŞAALLAH Uğur kardeş merhaba.Maşaallah , bu soğuk havada kalkan'ı çaktırmadan yakalamışsınız. Allah daim etsin inşaallah.Kullanmış olduğunuz iğnenizin marka , model ve numarasını gönderirseniz , çok çok memnun olurum.Sizce sakıncası yoksa tabi.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Bursa'dan İstanbul'un Genç Kalkan Usta'sı Uğur Kardeş'e kucak dolusu selâmlar...Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın...ERCAN 1977 BURSA
çok teşekkür ederim http://www.avmarketi.com/asp/product/135078/MUSTAD-1250-D-IGNE-100LU-7-0 burdaki 8/0 iğne mümkün olduğunca büyük iğne kullanıyorum yavru balıkların yakalanma ihtimalini azaltmak için dilerim daha irileri sizlere rast gelir :thumb:
TEBRİKLER DAHA NİCE GÜZEL AVLARIN OLSUN BENDE GEÇEN HAFTA KARABURUNA GİTTİM FAKAT ÖYLE BİR DENİZ VARDI Kİ OLTA ATMAK MÜMKÜN DEGİL BU HAFTA İNŞALLAH BİZDE DENERİZ YİNE BİRYERLER SİZE TEKRARDAN BOL BALIKLI EGLENCELİ AVLAR
teşekkür ederim daha iyileri rast gelsin :thumb: çok teşekkür ederim inşallah bidahakine sizede rast gelir teşekkür ederim sizlerinde kısmeti hep açık olsun
Sabreden derviş muradına ermiş. Uğur kardeşim, bu avı gerçekleştirmek için verdiğin emek ve uğraşı yakınen bilen birisi olarak seni canı gönülden kutlar, daha güzellerinide yakalamanı dilerim, darısı başımıza inşallah...
Uğurum tebrik ederim seni canı gönülden kutlarım kardeşim emeklerinin karşılığını aldın en sonunda.Umarım daha büyük kalkanlar da tutarsın