Şile ve dolaylarında oturan arkadaşlarımız varsa şile ,karaburu ve çevrelerinden bilgilendirme yapabilirlermi.
Karaburun taraflarinda su siralar lufer cikiyormus... kaptan Atilla Abini bul(Kanlicali) , ona benim gonderdigimi soyle, o sana yardimci olur... Saka degil... Rast gelsin...
Unuttum soylemeyi Palmutta geliyormus .Capariyle gezersen...Yakinda Yenikoy cakarinda uzun olta baslar.O taraflara cikmana gerek kalmaz.
Karaburun her zaman balık yapan bir yer değil.Balık girerse 2-3 gün sürer.Denk getirincede cuvalla lüfer'i götürenleri gördüm
slm Geçen sene oyle bir gune denk geldim. ) insan aklını oynatır.... biz arkadaslarla iyi yer tutamıdıgımız icin 14 balık yakladadık ama millet baya tuttu. hele suyun ıcındeki kayalık adaya cıkanlar cuvalla dondu....bu sene aynı balık yaparmı bılınmez..
ist karaburuna palamut avı için sahurdan sonra gittim fakat deniz bozuktu çıkamadım arka kayalardan dün 4 tane kaba lüfer almışlar...
Haftasonu için ben de gidebilirim belki Şile'ye. Balık durumu çok önemli. Orada yaşayan bilen arkadaşlar varsa , paylaşımlarda bulunurlarsa sevinirim
slm karaburunda lufer yakalayan arkadaslar tuttugunuz yada gordugunuz en buyuk balık ne kadardı.. gecen sene 1 kg yakın bıtane yaklamıstım..daha buyuklerı cıkıyormus eskıden ama ben gormedım henuz..sızlerden goren varmı _?