Herkese Merhaba, Şile'de bugün yapmış olduğum av raporunu sizlerle paylaşmak istedim. Lüfer ailesinden ilk tuttuğum balık trofem oldu. 35 cm kofana. Kullandığım ekipmanlar; Yasei Sea Bass 2.70 kamış, Exage 3000 Makina, Berkley İp misina, Su üstü popper! Evet yanlış yazmadım popperla kofana avı Sabahın ilk saatlerinde deniz çok aşırı dalgalıydı, 2 saatlik yapmış olduğum atçekle yorgunluk ve uyku sersemliği birleştiği anda inanılmaz bir vuruşla irkildim. Hemen tasmaladım ve kıyıya almam bir o kadar zor bir o kadar inanılmazdı. Çünkü ilk defa lüfer ailesinden bu kadar büyük bir balık tutmuştum. İşte bunlarda resimler, herkese rastgele..
Tebrikler. Popperla kofana demişken şu videoyu paylaşmadan edemiyeceğim. http://www.youtube.com/watch?v=dS==gLS6q8k
Uyyyyyyyyyyy!!! Ünal dağıtmışsın karadenizi Bak sen beni hafife alma Ne demiştim sana dua edicem ve istediğini alacaksın Helal olsun kardeşim,azimlisin,sabırlısın ve iyi bir av arkadaşısın İnşallah en kısa zamanda emin reis arkadaşımızın değerli tecrübeleri de vakıf olup güzel bir av gerçekleştiririz Tekrar tebrikler ünal:thumb: :thumb: :hungry:
teşekkürler, popperle levrek peşindeyim genelde. kofana gelmesi şaşırttı Umarım olumlu haberlerinizi alırız Teşekkürler Erkan abi, bir sonraki avda görüşmek üzere Teşekkür ederim Teşekkürler Teşekkürler, darısı başınıza. İlk videodaki gibi bir meramız yokki Çok Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Haftaya c.tesi yapalım abi.
Ünal hadi hayırlı olsun.Levrek peşinde koşarken bu balık tamamen nasip işi olmuş.Bundan sonra kofananın tadını ve zevkini aldın ya artık onun peşinden koşarsın.Ama şanslısın olta attığın yer her ikisini de verebilecek bir mera.
ben amerikadan getirmede fırsatı bulursam getirmek ıstedıgım beyaz renkli videodakı poper bence hiç sasrımaya gerek yok lufere cok uyugn bir avlanma teknıgı poper..
Ünal bu raporunu nasıl atlamışım bilmem Tebrik ederim kardeşim devamlarını dilerim umarım levreğide alırsın bir gün rastgele.