Merhabalar, Haftasonu pazar günü arkadaşlarla Karadenizde avlanmaya karar verdik, buna en uygun yer ulaşım bakımından Şile olduğunu düşündük. Şile Limanın ordaki kayalıkların avlak durumu nedir bölge bilgisi olan avcılardan bilgi rica ediyorum. pazar günü gitmeyi düşünüyoruz hiç değilse hangi oltaları hazırlayalım bilgisiz gitmeyelim dedik.
Merhaba Ünal, Şile limanındaki kayalıklardan bu mevsimde malesef herhangi bir balık tutamazsınız, eğer illaki Şile'de avlanacağım derseniz Kabakoz veya Akçakese'de sahilden Kalkan avı yapmanızı öneririm, Şimdiden rastgele...
Merhabalar, konuyu takip ediyordum, benimde sormak istediğim birşey var. Maşatlık, Ağlayankaya ve Eşek Adası bölgelerindeki kayalıkları merak ediyorum. Geçmiş zamanlarda Maşatlık Parkında avlanmıştık fakat mevsimimi değildi bilemiyorum boş dönmüştük. At-çek denemeleri için önerebileceğiniz bir zaman varmı?
bilgi için teşekkürler, yalnız hevesim kırıldı limanın oradaki kayalıklar derin olduğu için sahte ile at-çek yaparım diye düşünmüştüm, ama bölgeden daha önce bu tarz avda bulunmamıştım, yazın çok iyi istavrit yapıyor o bölge, fakat bu mevsimlerde demekki hiç balık olmuyor. boşa gitmemiş oluruz.
c.tesi günü şile limana gittim herhangi bir balık alamadım ama diğer balıkçılar kalkan avlıyordu. hazırlıksız gittiğim içinde bakakaldım. kalkan oltası nasıl yapılır bilen varsa öneri verebilir mi?