Arkadaşlar bu sabah yine saat 5,30 civari meradaydım alba star toby kaşık ile at çek yapıyordum hiç birşey vurmayınca sahteye geçtim 7 cm rapala max rap fhc sahtemi taktım ilk atış boş.. ikinci atış boş... üçüncü atışta tak etti resmen hissi mükemmeldi şilede aldığım ilk vuruş heyecanı siz düşünün paşayla boğuşurum diye kalamayı açtım levrektir herhalde diye düşündüm hiç levrek yakalamadımki nereden bileyim vuruşunu pek boğuşmadı arkadaş 2-3 tane kafa darbesinden sonra ufak ufak çırpınışlarla geldi kıyıya ulan daha küçüksünüz diye söylendim palamutta 40 cm den ufağını alıkoymayacaktım kendime söz vermiştim bizim buradaki teknecilerin 25 cm lik balıkları alı koyduğunu gördükten sonra fakat sahteyi arka iğneyi bırakın yarısına kadar ağzına almış iğneyi çıkartırkende üzüldüm aslında ellerimde can verdi hayvan acemiliğe geldi sahte ile yakaladığım ilk balık kendisi akşam yemepine tava olacak başka çaresi yok Balık 34 cm geldi Kullanılan ekipmanlar Okuma safina x spin 240 cm 10-36 gr Okuma trio 55s Kendo 0.16 dynemaa Rapala maxrap 7cm fhc Saygılar
Oooo süper haber. Şile-Ağvalı birisi olarak, geçen seneki rapala ve kaşık denemelerim Ağva'da hiç sonuç vermemişti. Ne zamanki İstanbul'a döndüm o zaman sonuç alabilmiştim. Şu an gelen haberlere göre tekne çaparicileri 25-30 cmlik palamut(denirse tabii) avlıyorlar. Berk kardeşim yakalamış olduğun palamut gayet güzel. Tebrik ederim. Daha iyileri rast gelsin...
tebrikler Berk rapor için teşekkürler, spinine uygun jigler,bu jigler senin 7 cm'den 4-5 kat daha uzağa giderler. 28grm tavsiye ederim.
Berk tebrikler, palamut bu kadar kıyıya yanaşmış demekki. Denemelerini sıklaştır derim zira lüferde kıyılamaya yakındır.
Berk,Tebrik ederim paşam geçen hafta tam donanım şileye denize gittimhihi tüm takımlar yanımda olmasına rağmen atamadan geri geldim, çocuklara yaradı ben uyuz oldum ayrıca palamut elinde can verdi diye üzülme 100 iğne tekneden çapari dolaştırdığımızda 10 15 çifft geldiğinde bile palamutları askıya astığında hiç debelenmez onlar dişli gibi değil huyu o hemen teslim olur livara attığında yüzmez bile ruhunu teslim eder rapalayı yuttu diye elinde ölmedi yani sudan çıktımı biter işi birde özeline bakarmısın sana msj atacam
Özkanım paşam hani geçen konuşurken palamut okadar kıyılarmı abi demiştin ya hatırlarsan Berk in bu msj ı Beni haklı çıkarıyor :thumb:
Akşam üstleride mutlaka dene Berk. Bozgoca'yı da hedeflerin arasına al derim. Orasıda geçen sene güzel lüfer yaptı. Ben gidemedim, vaktim olmadı. cyrr
Evet haklisin abi,bu cumartesi ben yukarlarda olacagim galiba gidisat oyle gosteriyor Surfude spinide goturecegim yanimda.
Emre bilinçlisin,duyarlısın ve beceriklisin ehh! banada tebrik etmek düşer:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
berk ne yaptın sen, zaten şile ana baba günü, birde bu raporu koymuşsun, hayatta boşalmayacak sahilller, şaka bir yana avların daim olsun. tebrikler