Sabah gün doğumu ile oltalarımızı suyla buluşturduk, 13,30 kadar devam edildi ama tek bir vuruş dahi alınamadı. Sanırım mevsim olarak biraz erken. Ayrıca boru kurdu ile başka denemelerimiz olmasına rağmen maalesef vuruş alınamadı.
dostum bende geçen hafta kumbabaya gittim ordada aynı tek vuruş bile yoktu tekrar gittiğinde balık alırsan haberini bekliyorum
merhabalar.. bence kalkan denerken levreğede at çek yapmanızda fayda var mevsim itibari ile av verme olasığı var.. kısmetiniz ve şansınız bol olsun rastgele..
rapor için saolun. levrek de deneyin. levrek var şu an şile de. ama hava karambollü olmalı - deniz dalgalı olmalı.
kumbabada derenin denizle birleştiği yer var orası çok uygun levrek ve kalkan için haftaya orada olabilirim
Levrek varda bizmi bulamadık 1 senedir, neredeyse denemediğimiz mera kalkmadı idk gelecek haftasonu bakalım levrek+kalkana olta atacağım. umarım kayda değer bişey olurda rapor yazarım
bilemiyorum dostum.üzüldüm adınıza. bizde çok kovalıyoruz. bazen oluyor bazen olmuyor. ama levrek var. arkadaşım aldı. videosunu da kendim izledim. mera ismi yazamam. dalgalı olacak. fırtına olacak. ayrıca su köpük köpük olacak.
Valla ben umut beslemeyip kendimi tatlı suya vurdum birkaç tane tutup suya geri atıyorum umarım siz abilerim denizde siftah yapıp beni de umutlandırırsınız
Sahilköy sakinlerinin demesine göre kalkan için erkenmiş varmış, önümüzdeki hafta sonu avı aynı mera veya kumbaba da tekrar edebiliriz. Tekrar raporlarız durumu.
salı günü ve çarşamba günü şile kıyıların da ve karadeniz de büyük fırtına var. perşembe ve cuma duruluyor. ( biraz ) levrek denenebilir. bu fırtınanın ardından kalan dalgalar ile alınıyor. tam av zamanı.
inşallah c.tesi tam kıvamında olur hava. geçen c.tesi gittiğimde deniz dalgalı gözüküyordu ama tam bir hayal kırıklığıyla çarşaf gibi oldu. halbuki hava tahmini öyle göstermiyordu. bu haftasonuna umudum tam levreklik bir hava olması. gerçi çokta dalga olunca kalkan avı tehlikeye giriyor, bu işin bir ortası yok , ya levrek ya kalkana gidecez o zmn
Ünal Bey , perşembe tam zamanı. fırtına sonrası deliricekler yemek için. eh fırtına dalgası da devam edecek. cuma hiç dalga yok gözüküyor. h.sonu ne olur bilemem. uydu daha açmadı.. orada perşembe balık yapar. cuma tık olmaz. ben biraz anlıyorsam.
Üstat siz bu işten anlıyorsunuzda biz hafta içi çalışıyoruz Umarım haftasonuna beklerler bizi, bu arada hangi siteden takip ediyorsunuz? Uydu daha açmadı demişsiniz, ben dmi.gov.tr'den bakıyorum eğer daha iyi bir site varsa ordan takip edelim.
http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&nDate=1&gid=745044&la=17 http://poseidon.hcmr.gr/waves_forecast.php?area_id=bsea buradan sea state ardından black sea ardından hangi gün bakmak istiyorsanız saat saat **** estafurullah üstatlık kim biz kim daha. bizde izin alıp gidiyoruz haklısınız şu anda ama özellikle yarın büyük fırtına var. perşembe fırtınadan kalan hafif hafif dalgalarla güzel levrek olur bence. ama bende gidemiycem malesef. cuma - cumartesi uydu açtı. süt liman. ayrıca rüzgarda çok az. levrek ihtimali 0 bunlar benim görüşüm herkese rastgele. rastgelereeling reeling
bence c.tesi tam havası, rüzgar batıdan direk esiyor. Rüzgar hızıda çok kötü değil. Dalga olacaktır hatta tam levreklik bir hava bizi bekliyor eğer hava c.tesi gününe kadar dönmezse.