Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bunları ben yakaladımm...!!!!
Eee! Samet. Sazan,boili derken bir anda elinde torikle cikiverdin karsimiza. Hele anlat bakalim ; nasil yakaladin,ne kullandin,kiyidan mi yakaladin
Yok, yok. Yakalamış işte bakın kuyruğundan ve başından iki eliyle yakalamış. Boili sorularının sonu geldi sayılır, ben en fazla buna sevindim.
herkeze saolun yusuf amcamın teknesinde tuttum bu bu balığı babam sadece beni tuttu elimi kopartçaktı sanki strike pro rapalaylan tuttum 2 tane torik yarında sazan avım var
Sametim şşt...ne diyecektim resimde arkada garderobun üstündeki sazı sen mi çalıyorsun?12 yaşımdan beri bende gitarla yada gitarlarımla pek haşır neşirim zamanında hayatta 3 şeye iyi para verdim ilk İbanez gitarıma,balık oltalarıma ve kara avına.Sakın beni yalnış avlama pardon anlama gözlerindeki ışıltıyı gördüğüm zaman beni senin yaşına götürdün ayrıca da bunun için teşekkür ederim.Şans ve kısmetin bol oldun birtanem.Yusuf amcana da tebriklerimi sunarım sana bu zevki yaşattığı için zaten tahminim doğru çıktı
Tatlısu balık avcılığı bölümüne torik avı yazılmış. adminler konuyu ilgili bölüme taşırlarsa iyi olur.
Ellerine saglık Samet.. Diğer avlarınıda merakla bekliyoruz.. Ama hikayesinide yazacaksın bunları ben tuttum olmaz rastgele
babam cumartesi beni kadı köye goturdu yusuf amcamın teknesine bindik ve yavaş yavaş şile nin oraya açıldık sırtı çekiyordum. şilede bi an ağırlık bastı elime elimi koparcaktı sanki. zorla balığı çekiyorudum babam tuttu beni düşerim diye korktu bi çektim bu çıktı meyerse balık küçük müş babam boşu boşuna tutmuş beni amada 1 2 kg var.
Eline sağlık Samet,güzel av olmuş.Yanlız ben de Fatih abine katılıyorum,böyle güzel avlara güzel raporlar isteriz ,bu konuda onu örnek alabilirsin .Avların daim olsun,rastgele...
babam kadı köye goturmuştu beni orada yusuf amcamın teknesine bindim. yavaş yavaş şileye doğru açıldık şilede elime bi ağırlık bastı sanki elimi kopartçaktı . babam düşerim diye korktu ama kuçuktu. boşu boşuna korkmuş