Yaklaşık 20 senedir özellikle kıyıdan yemli yemsiz olarak birçok çeşit balık tuttum.Bir şeyler paylaşabileceğimizi umut ediyorum... Herkese sevgiler saygılar... :thumb:
hoşgeldiniz, bende şileliyim. şile-ağvada avlanıyorum haftasonları. sizdende rapor bekliyoruz son durumlar hakkında. rastgele..
Aramıza hoş geldin Bu arada biraz evvel Şileden geldim.2 gündür deniz dalgalı olduğu için sandalla balığa çıkan fazla yok,çıkanlarda eleri boş olarak geri dönmekte.Birde cumartesi günü denizde balıktaki tekneleri sıkı bir denetimden geçirmişler evrakları eskik olaranların hepsine tekne başına1700 TL ceza kesmişler.O nedenle bugün balığa açılan sandal sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az idi.Diğer evrakları eksik ve hiç olamayanlarada sadece amatör balıkçı sıfatıyla ve 5-6 iğneli çapari ile palamut avlaya bilecekleri söylenmiş.Cuma günü yakalanan balıkların boylarıda yaklaşık 20-25 cm arasında değişiyor.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Eylül ayında müsait zamanlarım olacak.En kısa zamanda raporda görüşmek üzere...
Serhan bey selamlar. Bu hafta sonu şilede olacağım. daha önce şileden hiç avlanmadım. Surf olta takımım var. acaba kıyıdan olta ile av yapabilir miyim? nerelerde nasıl bir yöntem ile avlanmalıyım. şimdiden teşekkürler
Mendirek arkası yada sahilden sağa doğru maşatlık denilen ( maşatlık parkının sonundan aşağıya doğru merdivenler var,limandan fenere doğru çıkan yolda otele gelmeden ) yer var.Uzun kamış orda işe yarar.çeşitli çapari,bilimum sahteler yada bulabilirseniz istavrit ile yemli bir şeyler yakalanabilir.Denemekten zarar gelmez Bol şans...
Şile Ağvada 2 yıl gorev yapmıştım.Şile nasipolmadı ama Ağva da güzel avlar yapmıştık. Siteye hoşgeldiniz....