selam tüm doğa severler ve balıkçı dostlar öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum 26 yaşındayım ist şileliyim ve şilede ikamet etmekteyim plastik kalıpçısı olarak çalışmaktayım bekarım bir şileli olarak balık avcılığı konusunda engin tecrübelerim ve cevrem var belki aranızdan beni tanıyanlar bile çıkabilir şilede sportif ve amatör balıkçılık adına şilenin yerlisine çook şeyler öğrettim bu hastalık bana babadan dededen geldi genetik olarak ufaklığım dere kenarlarında tatlısu kefali yakalamakla geçti ilk başta mısır kamışları fındık cubuğuyla tanıştım bakkalda iğne bulamayınca toplu iğne bükerdim dedem dinamit atardı ufaktık aklımız ermezdi ama engel olamadık ilk kendi oltamı topsahalarında su satarak almıştım şimdi ise çok ileriye getirdim işi doğumgünü hediyelerimde arkadaşlarım sevdiklerim olta alır oldu nerdennn nereye sportif balıkçılık adına coğu turnuvalar ve yarışmalarda ödüller kazandım kayık aldım batırdım rekor avlarım oldu 09/28/2003 de yaptığım rekor lüfer avımla şilenin baş tacı oldum sizlerle tanışmak annatılacak paylaşılacak çoook şeyler olduğuna inanıyorum saygı ve selamlarımla
astafurullah nejat abi yaşımı 2ye katlıyorsunuz şize şileden raporlar paylaşmak isterim eyvallah teşekkür ederim abi bundan sonra hep beraberiz
Cem selamlar aramıza hoşgeldin. Şile öteden beridir çok sevdiğim ama malesef nadiren gidebildiğim bir yer. Selamlar. .
istanbuldan şileye gelmek aslında cok kolay şilede levrek nadir dir spin kamış modellerini profilinizde gördüm şile ist un sarozu gibidir
. Evet , Saroz'a gitmekden çok daha rahat ve keyiflidir Şile yolculuğu. Özellikle konu Spin ise... Dalgıç arkadaşlardan ufak tiyolar aldım bu aralar ama aslı astarı nedir bilmiyorum malesef, Belki ilerleyen zamanlarda Senden ipucu alabilirim.
Avlaklarımızı alenen yazmıyoruz malum onları korumamız ve güvendiğimiz kişilerle paylaşmamız gerekmektedir eminimki benim sazan avı için gittiğim yerleri sizde çok iyi biliyorsunuz benimde nerelere gittiğimi yakında sizde öğrenirsiniz
cem kardeş şilede senın gibi bi arkadaşimın olması beni çok mutlu eder rasgele kardeş guzel limitli paylaşımlarını bekliyorum ümraniyeden şileye sevgiler.
O sözlerim sizin için değildiki forumu takip eden birsürü insan var ve ne yöntemlerle ve hangi zamanda avlandıkları malumunuz