meraba aslında kartondan yapıcaktım ama aklıma böle bise geldi kahverengi silgi tozunu bi tabaga döktüm biraz bally kattım kuruduktan sonra tam yem görünüsü oldu denicem sonuc alırsam resimlerini ve tuttugum balıkları sizlerle paylasırım(bally suya dayanıklı diye normal uhu suda cözünüyo
Tamam bally suda çözülmez ama benimde merak ettiğim keskin bir koku yayar bu keskin koku balıkları uzaklaştırmazmı
arkadaşımız fantastik bir fikir atmış ortaya. onca hamur tarifi varken tutupta silginin tozunu çıkarıp onu baliyle yapıştırmaya uğraşmam şahsen. belkide kafamda belirenden farklı bir sonuç çıkartmıştır ortaya, bunuda fotoğraflayıp örneklerse görebilir yeni birşeyler öğrenmiş oluruz.
Yani o kadar üye uğraşıyoruz.Silgi ve baliden nasıl yem olur diye Birisi yapıp resim eklese rahatlayacağız ama.
tek kelime ile boşa kürek cekme ve hayal ürünü öylesine yapılmış ya tutarsa misali yoruma bile gerek yok bence
Bana pek mantıklı gelmedi açıkcası ama, fotoğraf eklenirse belki düşüncem değişir. Gerçi uzun zaman geçmiş konu açılalı, bu yüzden resim eklenmez sanırım.