Yer:Silifke-Taşucu/liman Saat :05:00-07:30 Hava: Rüzgarsız,sakin,hafif sisli,deniz durgun Malzeme:Çeşitli marka ve renklerde sahteler İzmir'den kısa bir süre ayrı kaldığım zamanı kendi yöremde boş gçirmemek adına daha önce de beraber av yapma şansı bulduğum Özer(avozer) Ağabeyimiz ile sırtıya çıkmaya karar verdik.Teknenin dümeninde ise Üstün ağabeyimiz vardı sağolsun.Galiba uzu zamandır av yapmayarak ''pas tutmuşuz'' ki,sabah kalkamadık ve ava geç başladık.Tabi deniz bize bu yanlışımızın cezasını hemen kesi ve bu kez çok verimli bir av yapamadık.2 adet baraküdanın ardından suya geri bıraktığımız 300-500gr lık çıplakla avımızı tamamladık. Bir dahaki avımıza umarım daha iyi verim alır,sizlerle de paylaşabilriz.
Keyifli gün yanınıza kar kalmış, bu günlük böyle, ama bir dahaki sefere uyumazsanız iyi olur sanki Hani av bakımından
Bende Ufuk nerelerde diyorum.. Megerse Mersin de barakuda kovalıyormuş.. Tebrik ederim kardeşim..Enkötü avın böyle olsun..
Ufuk tebrik ederim geç kalsanızda güzel bir av olmuş.. erken başlasanız kimbilir sonuç nasıl olurdu ..Afiyet olsun
Ablaaaa Beni bilen biliyor Ufukcuğum, sezon açılışı için hiç de fena bir av değil Yaz boyunca bize imrendiren raporlar göndereceğinden adım gibi eminim. Bereketin bol olsun arkadaşım, rast gele
Kardeşim hem tatilin hemde denizin tadına varmışsın ne mutlu sana Allah içine sindirsin avında güzel olmuş tebrikler özledik seni gel haydi bir an evvel.