Merhaba arkadaşlar bugün tüm gün balıktaydım.Sabah deniz baya dalgalı ve bulanıktı mavi-beyaz silikon balıkları denedim.hiç bir vuruş dahi yokreeling .öğle deniz oldukça durgundu kayalık bölgelere simli olanıyla at çek yaptım ondanda vuruş dahi yoidk k sonra taktım silikon karides birde onu denedim ondada bişey alamadım.30mm misina 4.numara uzun bedenli iğne takıyorum.hooked tek vuruş dahi yok yanımda bi abi vardı 3 köstekli atıyodu ufak tefek bişiler çıkıyordu.silikon balıkların resimleride aşağıdakiler sizce sorun bunun neresinde idk bu silikon karides . bunlarda suni balık ama bende simli,kemik beyazı vs. diğer renkleride mevcut.
Bizim silikon karides birazcık daha şeffaf ama şekil olarak aynı ben arkadaşımdan aldım bir kaç defa denedim ama pek bi işe yaramadı yada biz bilmiyoruz
değerli arkadaşım alttaki simli balık silikonları ben boğazda istanbulda kullandım bu silikonların en önemli hususu iğneye takılma olayı mesela ben dikkatle taktığım zaman çok güzel iri istavrit aldım ancak bu aralar balığın kıt olduğunuda göz önünde bulundurmak lazım
Merhaba Senin bahsettiğin karedesten bende var. Resimde olan benim için önemli. Silikonlara gelince ben bu tür 5,5 cm silikonlarla çok levrek ve istavrit aldım. plastik 30 gr topun arkasına 0rtalama 80 cm ara ile bağlarsan iş yapar. özellikle sabah suyunda alırsın. Akşamları sedef rengi veya mavi beyaz dene sabahları gün ağardığında işe simli şeffaf olanlarını dene. Karedis olayına gelince 2.40 veya 2.70 kamış ile çırpma işi yapman gerekiyor. karedese zokalı iğne kullanacaksın 15 veya 20 metre uzağa atsan yeter. bir tekli sonra ikili kargıyı vurarak yavaşca çekeceksin. Bir bakarsın balık üzerinde olur. Sabır ile dene deneye deneyede ögreneceksin. Önemli olan karedesin gerçeğine yakın hareket vermek. bol avlar dilerim.