Merhabalar arkadaşlar, yurt dışından almış olduğum sahteler (daha önce ki konuda görselleri var) bugün elime ulaştıBunları diğer sahtelerin yanında deneme amaçlı aldım.. Aşağıda resmi bulunan yumuşak silikonları teksas jig ile kullanmayı düşünüyorum,forumda biraz araştırdım bu kaygan sahteler 2,5 inc (6,35cm) boyunda sizce hangi boyda worm iğneleri kullanmalıyım?
burdan vereceğim ölçü sayesinde silikon üzerinde sende ölçüm yap uygun boyu seç bu linkden.resimi büyüterek bakmanı öneririm.. 1/0 nolu iğnenin toplam boyu 4.1cm iğne nin uç kısmı ile kambur kısmı arası yüksekliği 1.5cm http://www.avdeposu.com.tr/?urun-5984-GAMAKATSU-WORM-OFFSET-EWG-NO:4-1-6.html bu silikonu atıp çekmek için uygun zeytin kurşun kullanmalısın.büyük birşey olmasın,kurşunun önüne 2 tane plastik stoper kullan.birazcık boşluk bırak fazla deyil yarım cm olsun.stoper ile sahtenin arasında kurşun hafif gezebilsin.. son olarak bu iğneyi kullanacaksan..vuruş aldığında sert tasma vurmalısın..
Kadir bey verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Çok faydalı oldu. bendeki slikon gördüğünüz üzere 6,3 cm ve ince, ben 1.0 nolu olanlardan kullanmayı düşünüyorum zira slikonun en fazla yarısı diye biliyorum? birde owner 533 121 ya da gamakatsu worm ikisinden biride olabilir dimi?Tavsiyeniz nedir?
owner in iğne ölçüleri gamakatsu ya göre farklı,3 çeşit owner var, 3cmlik silikonlara anca olur en büyüğü,gamakatsu alacaktım stoğa girmemişti satıcı owner önerdi aynı boy dedi,elimde patladı iğneler