silikon karides

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında haylasx tarafından paylaşıldı.

1. haylasx

haylasx tolga

Favori Kamış:
    fladen extraa flexxx 15-50
    Favori Makine:
    okuma safina pro spa 40
    herkese merhaba yine siz değerli üyelerin bilgisine başvurmak istedim genelde dip takımı ile denizde avlanırken karides tavuk göhsü boru kurdu vs kullanıyoruz bizim buralarda mesala iki veya üç köstekli dip takımına birine karides birine boru kurdu takıyorum balık genelde karidese vuruyor borukurdu gece iş yapıyor sorum şu internette slikon karidesler gördüm bunlarla avlanan varmı varsa verimi nasıl

buda bahsettiğim slikon karides : http://www.avmarketi.com/asp/product/2028/KARIDES-9022-4-CM

2. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Bende yem sorununa çare olur diye almıştım zamanında birkaç avda kullandım hiç balık alamadım. Ama ısrarcıda olmadım açıkçası. Yanlız fosforlu slikon kurtlarla balık alındığını biliyorum denemek lazım çeşit çeşitler mesela ben sürekli malzeme aldığım bayide iki slikon karides görmüştüm paketinde yozuri marka 25 tl. Ben tanesini 50 krş almıştım sordum özelliği ne diye bilmiyorum dedi arkadaş banada mantıklı gelmediği için alıp kullanmadım. Bildiğin slikon ufak karides

3. Querorz

Querorz Fatih

Ben anlamıyorum bu silikon yem olayını. Hem deniz hem tatlı su için envai çeşit silikon var(at çek için olanlardan bahsetmiyorum). Pek çoğu kokulu bunların. Ama bunlarla balık alındığını ne gördüm ne de duydum.

4. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    "Light Rock Fishing" diye bir av şekli var. Onda kullanılıyor bu tip minik silikonlar. Dip takımının bir iğnesine takıp denemiştim bir zamanlar. Koca gün bir tane kopes takılmıştı o iğneye, şaşkın:D

5. miller01

miller01 ali ihsan

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM 240cm DAIWA REGAL TELESPIN 15-60GR 2.75M
    Favori Makine:
    SPRO Passion 720 Ryobi Ecusima 4000 VI,Okuma Trio 55 Red Core
    En İyi Avı:
    SIRA ONDA...
    Silikon karidesle Mersinde avlanan arkadaşlarım var,ancak beklemeli olarak değil de zokalı şekilde,kısa spin kamışlarla ani çırptırma şeklinde aksiyon vererek kullanıyorlar,bir kaç kez de levrek alındığına şahit oldum...