Merhaba üstadlarm. Spincilerin yardımına ihtiyacım var . 5-6 gün sonra Kuşadası na gidiyorum. Spin kamıs ve makinemi henüz almadım ordan almayı planlıyorum . Ama asıl konu bu degil. Elimde Asağıdaki resimdeki Silikon sahteler ve kasıklar var. Bunlar denizde işe yarar mı ? Hangi balıklarda işe yarar bilgi ve tecrübenize danısmak istedim . Uploaded with ImageShack.us ayrıca malzemeciye gidince ilk olarak asagıdaki sahteyi almayı planlıyorum ne dersiniz http://www.avmarketi.com/asp/product/5279/STRIKE-PRO-JL-119F-SUNI-BALIK-7-5CM
Kuşadasında bunların çalışacagını sanmıyorum.silikon olarak , yalancı balık olarak http://www.stcstores.co.uk/ekmps/shops/seatontrading/images/rapala-x-rap-slashbait-10cm==1435-p.jpg bunları denemen daha yaralı olacaktır.. gece süt beyazı- gündüz mavi-mavi+yeşil gibi renkler iş görür.. marka seşimi sana kalmış.. bu konuda çok farklı görüşler vardır..sana buradan tavsiye olacaktır..sen ortalama bir şeyler alırsın.. kıyıdan atacaksan ya su üstü popperleri yeda en fazla 1 m. dalan modeleri al yani gagası ufak olanları..
Berk kardesim merhaba. Ben silikon, kasık falan anlamam. Konum bu degil. Makina ve kamısı oradan alırım demissin. İyi de oralar TURİSTİK yerler. Fiyatlar malum, Guzel bir takım bedeline, oradan alacagın o takımı, aksam donuste cope atmayasın.
Berk kardeşim malzemelerimi Kuşadasından alırım demişsin sakın ola öyle bir hata yapma fiyat ve çeşit alternatiflerin çok kısıtlı olur hiç üşenme in İzmir'e Kemeraltından istediğini çatır çatır pazarlıkla istediğin yerden al kafan rahat olsun ne alacağın konusunda yardımcıda olurlar hatta forumda biraz araştır çok bilgi var şimdiden rastgelsin...
öncelikle yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. malzeme satın alma konusuna gelince ben malzemeleri kusadasından alırım derken sahil kenarındaki balıkçılardan değil adanın içindeki balık avı malzemeleri satan dükkanları kastetmiştim. Ancak dediğiniz gibi izmirden almak sanırım daha mantıklı olacaktır. zaten yola izmirden çıkacağım . öncelikle bu tavsiyenize uyayım . Muvaffak üstadım silikon sahte hakkındakki yorumunuz için ayrıca tesekkür ederim. Bunları işe yaramayacaksa suyla hiç buluşturmadan Yo-zuri nin efsaneleşmiş sahtelereinden bir kaçını alayım
ben kuşadasında avlanıyorum sana yardımcı da olmak isterim.malzemelerini kuşadasından alma eger alacaksan izmirden al bu aralar kenarlarda turna geziniyor.kaşıları etirmeyi unutma ama aynı zamanda ortamda çok fazla yavru kefal var kaşık yad sahte balıga vurumu bilmemönde yavru kefaller 4 metre arkalarında turna geziniyor istese hemen alabileceğini hepimiz biliyoruz ama sadece dolanıyor.liman kısmında limanın uzatmak için denizde inşaat çalışmaları var kuçuk adanın her yeri dip kısımlar ot oldugundan dolayı anos lar sarmış kuçuk ada tarafını.kenardan kefal alıyorlar bu aralar ve dipten kiloluk. su ustu ve su altı şeklinde.ben geçen hafta 4 saat kefal yavrusu yuzdurdum bişey vurmadı.hatta 3 kişi 1 hafta boyunca canlı balık salması yaptık bir şey alamadık. eger burda bulunacağın tarihlerin aralarını verirsen işimin olmadıgı gunlerde habgi avlakda hangi balıgı tutacağını tarif edeyim ama kesinlikle malzemelerini zmirden felan al
sagol muahmmed önerilerini aldıgım iyi oldu . malzemeleri izmirden almaya karar verdim zaten. demek sahteler iş yapmıyor neyse artık dip takımıyla boru kurdu deneriz . tarih kesin değil. kesinlesince sana mesaj atarım