arkadaslar uzun ugraslar sayesinde sonunda savagear marka silikonları buldum aslında silikon olarak piyasada var jig head olarak bulunmuyor hazırolta calısanı yuksel abiye tesekkurler silikonların kalitesi mukenmel busilikonlarla iglibir cok video izledim ve sonunda karar verdim almaya kullandıgım zamanda yorumları gene yazarım kullanan arkadaslar var ise yorumlarını bekliyorum
Slikonu çok merak ettim. Fotograflar bende şu an görülmüyor. Slikonun tam ismi nedir, yazan olursa çok iyi olur, merakım körelir.
Savagear Sandeel her renginden almış Volkancım. Herkes aldı ben alamadım ondan. Alımlar kapandı malum
Teşekkürler Sinan, merakım köreldi. Ağır bir slikon, kayalık, sığ avlaklarda çabuk takılabiliyor. Yapısı da takılmaya müsait. (slim kafa yapısıyla) Gayet başarılı bir slikon bence.
benim sozon yeni acılıyor yazın karadenizde oluyorum yaz aylarında iyi levrek yapıyor su gunlerde istanbul bazı yerlerinde yapıyor hava bugun lodos deniz dalgalı iyi bir zaman aksam ustu bir iki avlak denicem
levrek sezonu hiç bir zaman bitmez.. yerini bulursan yılın 12 ayı (yumurtlama dönemi hariç) sahte ile levrek alabilirsin.. yaşanmış tecrübeler bu şekilde söylüyor.. rastgele..
Savage Gear'dan ve levrekten konu açılmışken sorayım. Sandeel Slug sahtesi hakkında tecrübesi olan var mı? Çok fazla reklamı yapıldı bu ürünün? Anlatıldığı kadar iyi mi?
Silikonun zokası çok ağır. 16 gramdan hafifi yok sanırım varsa bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz. Bide piyasada tükendimi 10 cmliği ve jigheadı? Bikaç renk almayı düşünüyorum.