silikon sahtelerim ve lüfer için yapdıgım takım yorumlarınızı bekliyorum

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında crowtattoo tarafından paylaşıldı.

1. crowtattoo

crowtattoo yusuf

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 270cm
    Favori Makine:
    DAIWA MEGA FORCE 100TSHL BAİT CASTİNG MAKİNA
    En İyi Avı:
    Barakuda 5.19 kg vatos 6 kg=Pattaya/thailand
    s.a levrek silikonlarım bunlar..henüz siftahları yok ama bu gece 4 gibi avlaga gtcem :D hangisini deneyim malum fazla vaktim yok lüferede sallıcam :D

buda lüfer için tüy yerine minik silikonlardan köstek yapdım 2 lüfer birden alma şansım var hemde balık balıgı kovalıyo sahnesi olarak düşündü bi siteden alıntı yapdım yaparken...

yorumlarınız için teşekkürler öneri ve destege herzaman acıgım paylaşımada..saygılar

not= bizim balıkcıdan hamsi pislini aldım yarım poşet kafası felan merayı yemlemeyi düşünüyom sonrada sahteleri sallıcam uygun mudur?

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Çok innovatif bir çalışma tebrik ederim....

3. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Slikon sahtelerin kol uzunluğu çok uzun olmuş 20-25cm olması yeterli neden derseniz takımı atıp çekeceğininz için sürekli burgu yapıcak kollar bedene sarılarak yüzüşünü bozucak, (başıma geldiği için söylüyorum) bide lüfer dişli bir balık eğer altaki toby kaşık haricinde silikonlara lüferin hamle yapmasıyla misine jilet gibi kesilcek,,, (nacizane yorumumdur)

ustalar daha iyi bilir tabi...

4. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

Abicim silikonlarla pek lüfer alamazsın belki kaşıkla alırsın. ama deniz bu nerden ne çıkar belli olmaz. biraz karışık bişeyler yapmışsın tm analamadım. orada lüfer varsa bence sadece kaşık at. hem o kaşıkla levrekde yakalanır lüferde.

5. crowtattoo

crowtattoo yusuf

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 270cm
    Favori Makine:
    DAIWA MEGA FORCE 100TSHL BAİT CASTİNG MAKİNA
    En İyi Avı:
    Barakuda 5.19 kg vatos 6 kg=Pattaya/thailand
    avlaga gittim gece 4 den 7 ye kadar ne lüfer ne birsey tık yok kayanın üzerinde sigara içiyodum bi bakdım 3 tane beyaz büyük bişi kıyıdan yüzerek gidiyo attım sahteyi nafile :) daha da gece mece gtmem balıga :d

6. İHTİYAR_BALIKÇI

İHTİYAR_BALIKÇI Süleyman

ilk gecende bütün balıklar asker gibi sırayla atlamıcaklardı değimi:) abicim bu iş sabır işi. tek başına olacak işde değil tabi. kafa dengi bi kaç arkadaş bulacaksın sonra sabırlan gideceksiniz. şimdiki gençlerde tüm teçizat malzeme tamamda sabır yok. bak valla diyorum biz atçeki kamışsız yapardık. yuvarlak el kasnağıylan savurup atıp hızlı olarak sara sara çekerdik. bu kamışlar makineler falan sonra sonra çıktı. o nedenle bakıyorumda 1buçuk milyon liraya makineler falan var. onu alınca balıklar hemn yakalanacak falan zannediyolar galiba. bu işte en önemli şey sabır sabır sabır.

7. bilal07

bilal07 bilal

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    lagos 8 kg
    selam, benim de nacizane düşüncelerim şöyle :

1-en üstteki raglounun iğnesi o balığa göre küçük ve dayanıksız geldi bana
    2-albastar toby kaşığın da üçlüsü biraz daha büyütülebilir ve sağlam bir marka olabilir
    3-en katil burda bence alttan üçüncü kefal görünümlü silikon ;)

8. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    işte o kefal görünmlü silikonun tek kusuru orak kuyruk olması..

kuyruk sert,kırmızı renk hiç gitmemiş,
    çok ağır tempoda kuyruk işlevini iyi yapamıyor...

kuyruğuna birşeyler yapmam lazım,kessem belki daha iyi olacak:)

kaşık olmuşda,o ragot taklidi silikonlara fırdöndü hiç olmamış,zaten doğal halinde de yüzüşleri iyi deyil o silikonun,

zokalı ve kendinden kurşunlu sahtelere iş yaptıracağım diyorsan sürekli kamışın ucu ile aksiyon verdireceksin,

hafif tak tak tak dur dibe çöksün 2 3 saniye bekle,,, tekrar aynı hareketi uygula.sen durduğunda o sahte kafa aşağı aşağıya kuyruk sallıyarak inecektir,

yani gözünde akvaryumdaki balıkları canlardır,benzer aksiyon..

9. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Yemleme yapman bir süre sonra netice verecektir. Hep aynı saatlerde yemlemeye gayret et. Sonrada arkasından ver su üstü kandırıcıyı ya da mera derinse kaşık, gagalı sahte, silikonu :)

Yaptığın sistem tekneden levrek avında iş yapar ama kıyıdan atçekte can sıkıcı olabilir. onun yerine tek kandırıcı kullanman daha sağlıklı olacaktır.

10. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    lufer bunlara kodumu dagitir gibime geliyor. balik alsa bile kullanilmaz duruma gelecekleri kanaatindeyim