Gecikmiş bir rapor, 1 ay kadar önce sabah erken saatlerde 2mt suda tekne arkasından yüzeyden rölanti hızında alınmıştır...Ben tek bu istavritle doydum yemekte.Ayrıca inanmazsınız aynı şekilde aynı yerden 1 saat sonra geçerken bu silikona sinarit atladı, ama çupra boyutlarındaydı ve geri saldım..Eminim onu da çoğu insan allah sinarit yakaladım diye atardı kovaya...
Bundan biraz daha büyüğünü, deneme amaçlı gece 0 numara alba kaşığın içine japonla fosfor yapıştırıp çinekop gelir mi diye bakarken ben de almıştım, 32 cm boyunda ultra lezzetsiz bir balıktı. Şunu kesinlikle söyleyebilirimki yakalaması çinekop veya lüferden daha keyifli, sert karakterli bir balık. Paylaşımınız için teşekkürler.
bende 2 ay önce mordoğan ardıç arasında bi koyda kıyıdan sırtı çekerken aldım... Yücel abinin dediği gibi sert kafalar atarak geliyo... Hayvan ilk kafasında kalama bile açtı levrek sandım Yakalaması çok zevkli gerçekten ama devamı gelmedi ne yazıkki bi taneyle bitti olay... Yanlız ben yo-zuri pins magnet le yakaladım... İşte resmi 27 cm...
Herkes bi anısını anlatmış.Canım çekti.Bende iki sene evvel bi gece canlı tekeyle golyoz avına gitmiştim.O zaman 35-40 cm butlarında 7-8 kadar almıştım. Tebrikler
İstarvit avında 20 cm yukarısını denize geri atın bence Tutması zevkli olur belki ama tadı yok.Ot gibi.
Nisan ayında ben de sahteyle bir adet eşek istavriti almıştım, diğeri mamun a gelmişti.. Tahminimin aksine tavada yapılan bu balıkların lezzeti harikaydı