meraba insaatlarda kullanılan renkli silikonla yem yapsam sizce ise yararmı tereddüt ettigimden sormak istedim üstüne biraz boyayla sekil yapsam banjo minnow gibi hani ise yararmı????
Olur ya olmazmı hiç insan isteyince bişeyler yapmak için üşenmiyor.Bence çpokta güzel olcaktır.Keisnlikle deneyin derim.İlk seferde olmazsa derdini anlar ikinci için o sorunu yok edersiniz...
o silikonun suya saldigi kimyasal koku baligin degil yaklasmasi algiladigi anda kacmasina yeterli olacaktir..
Bu konuda tecrübeli biri olarak sana cevap vereyim... 2 sene önce silikon ve tuhafideyerde satılan simleri karıştırarak balık şekli verdim... Sonuç:sıfır sim kullanmadığım yemdede hiç bi sonuç alamadım.hatta bu sahte yemleri koku bulaşsın diye sülünez,boru kurdu vs.. ye iyice sürttüm ama yine sonuç alamadım...
Bencede pek etkili bir yöntem olmuyacaktır.Ragot marka ürünler kadar performans göstermesi elbette peklenemez fakat kendi ugrastıgınız ürünle yakaladıgınız balıgın keyfinide eminim hiç bir sey veremez.Denemekten zarar cıkmaz bence.