merhaba ben bu yemi gördüm dikkatimi çekti tuzlu suda özellikle bodrum egede kullanılırmı lütfe yardım edin görüşlerinizi bekliyorum http://www.avmarketi.com/asp/product/8858/BERKLEY-GLUP-ALIVE-MINNOW-8-CM
Valla abicim sana şunu söyleyim.Görüntü olarak ragout raglou gibi bir şeye benziyor.Jighead eklenerek hem ağırlık hemde göz efekti eklenmiş.Akdeniz taraflarında ragout raglou levrek avında işe yaradığını sitede çok defa okumuştum.Fakat ben kullanamadım.Belki bu benim beceriksizliğim olabilir.Suni yemlere karşı oldukça kabiliyetsizliğim ve şansızlığım var.Tuzlu suda renk olarak daha beyaza yakın renklerle iş yapabilirsin diye düşünüyorum.Ama her zaman canlı yemi bazı özel avlar haricinde suni yemlere tercih etmişimdir.
evet bende beyazın çok daha fazla dikkat cektiğini biliyorum ama mesela levrek in en sevdiği yemlerden biri kefal yavrusudur ben de ona benzettim oyüzden baktım. bilgi için saolun.
Bence efekt ve aksıyon olarak gayet basarılı tek yapılması gereken deneyıp hangı balıkda hangı havada hangı suda verım alırsın bakmak lazım acıkcası benım hosuma gıttı begendım
spronun buna benzer bir modeli var...tam bir kefal yavrusu sahtesi...aynı mantıkla kullanılıyor...bir adet jighead takıyorsun...ben aldım...bu akşamdan sabaha kadarda deneyeceğim...bilgi veririm...yalnız şunu unutmamak da fayda var...amerikalıların avlanma tarzı bizden biraz farklı...genellikle bu tür tanıtım videoları özel avlak alanlarında veya meralarda çekiliyor...bizim gibi sazanlarda izleyip tamam işte bu diyip hemen alıp sonrada eşi benzeri olmayan bir sahte kolleksiyonuna sahip oluyoruz...bence bölgende ki diğer avcıları takip et araştır neyi neyle yakalıyorlar...sonra benim gibi kolleksiyoner olma...