silikon yem

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında lineafee tarafından paylaşıldı.

1. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    değerli arkadaşlar istavrit avı için silikon yem tavsiye edermisiniz birde nasıl oltaya bağlanıyor ,ayrıca çapari şeklinde olan silikonlar ve diğer neşekilde bu silikonların takıldığı hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.netip vemarka model olduğu çapari ve sözgelimi seyirtmeye nasıl uygulandığı.
    şimdiden alakanız için için teşekkürler.

iskender angay

2. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Marka hatırlamıyorum ancak iğnesi üzerinde 2 cm den 5 cm ye kadar silikonlar her rengiyle mevcut. Kendim şahsen hiç kullanmadım ama çapari gibi kullananı da gördüm, tekli sıyırtma şeklinde kullananı da. Tekli sıyırtma şeklinde kullanıldığında ciddi bir iri istavrit alma potansiyeli olduğunu söyleyebilirim. Tarabyada birisinde görmüştüm, çevredekiler mini mini istavritleri çekerken vatandaş her iki atıştan birinde iri istavrit çekiyordu. Kullandığı renk yarı şeffaf yeşil içi simliydi.

3. hediyeci82

hediyeci82 ERSİN COŞKUN

Favori Kamış:
    shımono carbo master3,30
    Favori Makine:
    shaekespearesalt spınnıng2203-070
    En İyi Avı:
    turna 5,4kg.kofana 2,1kg
    slm ıstavrıt ıcın alıcagın tek bır slıkon yem var oda ragot marka 4 yada 4,5cm uzunlugunda mavıbeyaz (kafa mavı gerı kısım beyaz)aynı sekıl yesıl beyaz yada seffaf ıcı sımlı olan slıkon almalısın.dıbe kursunun deger degmez baslarsan derın yerler ıcın soyluyorum bunu bu balık ıstavrıtmı gercekten dıyebılıcegın buyuklukte ıstavrıtler alabılırsın .olta duzenegıne gelınce 50-60gr sıyırtma kursunu 12yada 14 assomarka(cok pahalı ama asla kopmaz) mısınadan beden enaz 2metre olucak tabı bedenın ucunada slıkonumuzu taktıgın zaman gerısıne ben karısmam:)sımdıden rastgele

Son düzenleme: 25 Eylül 2010
  4. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Benim istavrit için en favori silikonum, rogot yavruağzı simli olanıdır, bunun yanında şeffaf simli, mor beyaz renklerde çok güzel iş çıkarmaktadır. istavirt veya zargana veya izmarit herne tutucaksanız artık elinde çoklu renk seçeneği olması her zaman avantajdır, çünkü sabah iş yapan bir silikon öğleden sonra başka renkde bir silikona yerini bırakabiliyor. Son olarakda ragot marka silikonlar fiyatı 1 veya 1.5 lira dır, fakat cam fanuslar içersiinde çeşitli şekilde satılan ve aynı görevi gören 25 kuruş fiyatlı markasız silikonlarda vardır. İlk olarak markasız ucuz silikonlarla deneme yapmanı tavsiye ederim, ragotlara yazık olmasın. :)

Son düzenleme: 25 Eylül 2010
  5. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    silikon ile av

değerli site üyesi arkadaşlarım tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim,hemen işleme koyacağım salıcakla kalın

6. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    silikon avı yerleri

değerli arkadaşlar sayenizde silikon avını ve teçhizatını anladım seyirtme tekniği kullanılıyor peki kanlıca,yeniköy,tarabya silikon avı için uygunmu nereleri tavsiye edersiniz.

7. hediyeci82

hediyeci82 ERSİN COŞKUN

Favori Kamış:
    shımono carbo master3,30
    Favori Makine:
    shaekespearesalt spınnıng2203-070
    En İyi Avı:
    turna 5,4kg.kofana 2,1kg
    cok sıg olmayan heryer.ama ozellıkle sarayburnu yada arnavutkoy ısıklarının hemen yanındakı tabelanın orada akıntıyla durgun suyun bırlestıgı yere kursunu dusurup dıbe kursun degdıkten hemen sonra cekmeye baslarsan cok ıyı ıstavrıtler alabılırsın

8. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    mevki

çok teşekkürler arkadaşım verdiğin değerli bilgileri en kısa sürede uygulayacağım.sana bol avlı günler dilerim.

9. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sana demin detaylı anlattım.
    Ancak bağlanışınıda istemişsin anlatayım.
    Silikonların baş kısmından sidikliğine kadar uzun bir delik vardır.
    Baş kısmından misinayı az zorlansanda geçirmeli ve sidiklikten çıkarmalısın.
    Sonrasında iğnesini bağla,sidiklikten sok bu aradada uc kısmında hafifce çekmeye başlaİğne tam oturduğunda şuna dikkat et.
    İğneyi fazla sokarsan silikon kamburlaşır.Az sokarsan bel verir.
    Bu iki şekilde yanlıştır.
    Dolaysıyıyla tam dengeli, geçirmeli iğneninde silikon içinde dönmmesine emin olmalısın.Hafif yan gelmemeli illaki düz kuyruk sallayarak gelmelidir.
    Birkaç atışda yada balık aldıktan sonra bu dengeyi kontrol etmeli gerekli düzeltmeleri yapmalısın.
    Tarabya,Kalender ordu evi önleride verimli yerlerdir.

Sevgiler

10. dayzın

dayzın taner

Favori Kamış:
    linafee
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Tv de izliyoruz :)
    birde bu silikonların resimleri olsada alacağımız zaman nasıl bir şey alacaz fikir sahibi olsak güzel olur ben görmedim bile ama cok duydum silikonların marifetini :(

11. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
  12. dayzın

dayzın taner

Favori Kamış:
    linafee