bu kış bunlarda adından söz ettirecekler test edildi onaylandı,hatta 2sini şimdiden heder ettim baracudalara,yedeklerini kışa saklıyorumhihi video nun boyutu 14 dakika filan,4 farklı silikon yüzüşü var...video içersinde adları yazıyor ben yeni video çekmek için sahaya ineceğim sabah suyunahihi umarım birşeyler yakalarım video linki: ,linki tıklayınca biraz bekleyin, http://www.dailymotion.com/video/xs9lzz_sea-bass-soft-lures-action-show_sport?search_algo=2 iyi geceler rasgele:thumb: ...................................................................................................................................... 20.07.2012 tarihli rapor bu sabah erken vardim meraya,önce strikepro fosforlu su üstü sahteyi denedim karanlikda,bir kez atladi alamadi turna,sonra adana yapimi cam sahteye gectim daha ilk atisimda bir kac wtd de yapisti bu turna aliverdim karaya adana yapimi cam sahte : aksiyonu iyi deyil,bayagi ugrastiriyor iyi aksiyon almasi icin,ama üstüne sahte tanimam baligi yanina cekmede aslinda bu gün 5 6 saldiri anini videoya kaydetmistim,ve videoyu sanaldisk e aktardim,is yerinde yüklüyeyim diye,gelin görünkü video bozulmus neyse bir ara toplu evden yüklerim
güzel çalışma inşallah karşılığını alırsınız. Yemler çok cezbedici duruyo özellikle ilk yem in aksiyonlarını çok beğendim bol ve bereketli avlar yaparsınız inşallah rapor ve görüntüleri bekliyoruz
Kadir, Ege deyim, sahillerde yarından itibaren levrek kovalayacağım. Oradan sen bir oku üfle de gelsin bana levrekler. Levrek ustasınınn duaları kabul olur.
Kadircim damın yumuşak sahtesi çok güzel yüzüyor.Bu arada bunlarla avlanırken kaç gramlık jig head kullanıyorsun?İyi günlerde kullan.
burda 2 tanesi yeni,beyaz olanina daha cok sans verdim kirmizi silikona göre,dolaysiyla baliklari atlattirdi kendinehihi remixon kirmizi kuyruk eski bir silikon,o da kendine atlattirdi 8 10 kez gectigimiz kis ayindahihi digerleride is yapar,yeterki cezbedici aksiyonlar verdir sagolasin abi tesekkür ederim,daha bunlar gibi sanirim 150 tane daha varhihi vallah baracudalar 2 tanesini talan ettilerhihi levrek ve benzeri avcilara göz kirpacak bu beyaz silikon öncelikli ve digerleri ege ye mi tasindin hocam hayirdirhihi orda levrek bulamazsan burda hec bulamazsinhihi su 30 derece,levrek neyim yok buradahihi yinede okuyalim üflüyelimhihi sagolasin kardesim tesekkür ederim 12 gramlik jig head kullandim bunlara bazilarinda 15 gram jig head var hatirladigimigne nin uc kismini silikona yapistirma avciligi artiriyor,yani texas rig misali igneyi takmali,diger türlü igne sirtta cengel misali durunca,baligin takilmasi biraz güc oluyor,
sagolasin Recep abim eyvallah tesekkür ederim dip not : bu günün av raporu,sayfanin basina eklenmistir herkese rasgelereeling
konuyu okuyunca gördüm ki bendeki sıkıntı herkeste var. bazı silikonlar, hele de epeyce para verip aldığım DAM V tail silikonlar çabucak yırtılıp parçalanıyor. yerli üretim silikonların sağlamlığı bile bu kadar kötü değil. kullandığım silikonlarda sağlamlık konusunda yamashita maria silikonların üstüne silikon görmedim helal olsun mükemmel yapmışlar. yabancı forumları okurken yırtılan silikonları yapıştırıcı ile tamir ettiklerini gördüm ama yapıştırıcının ne olduğunu ya da ülkemizdeki muadilini bilmiyorum. acaba bilen var mıdır, en azından pahalı silikonlarımızı tamirle bir kaç kez daha kullanalım. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2KF2TX_QDTg