silikonların dansı, sea bass soft lures action show

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bu kış bunlarda adından söz ettirecekler;) test edildi onaylandı,hatta 2sini şimdiden heder ettim baracudalara,yedeklerini kışa saklıyorumhihi

video nun boyutu 14 dakika filan,4 farklı silikon yüzüşü var...video içersinde adları yazıyor:)

ben yeni video çekmek için sahaya ineceğim sabah suyunahihi umarım birşeyler yakalarım:cool:

video linki: ,linki tıklayınca biraz bekleyin,

http://www.dailymotion.com/video/xs9lzz_sea-bass-soft-lures-action-show_sport?search_algo=2

iyi geceler
    rasgele:thumb:
    ......................................................................................................................................

20.07.2012 tarihli rapor :)

bu sabah erken vardim meraya,önce strikepro fosforlu su üstü sahteyi denedim karanlikda,bir kez atladi alamadi turna,sonra adana yapimi cam sahteye gectim :)

daha ilk atisimda bir kac wtd de yapisti bu turna :) aliverdim karaya :)

adana yapimi cam sahte : aksiyonu iyi deyil,bayagi ugrastiriyor iyi aksiyon almasi icin,ama üstüne sahte tanimam baligi yanina cekmede :)

aslinda bu gün 5 6 saldiri anini videoya kaydetmistim,ve videoyu sanaldisk e aktardim,is yerinde yüklüyeyim diye,gelin görünkü video bozulmus :(neyse bir ara toplu evden yüklerim :)

2. MiLiSt

MiLiSt burak

güzel çalışma inşallah karşılığını alırsınız. Yemler çok cezbedici duruyo özellikle ilk yem in aksiyonlarını çok beğendim bol ve bereketli avlar yaparsınız inşallah:) rapor ve görüntüleri bekliyoruz:)

3. sando

sando Salih

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA 10-40 gr ATARLI 240cm SPİN KAMIŞ
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR 30 MAKİNE
    güzelmiş :D iyi günlerde kullan kardeş. bol güzel avlar dilerim

4. İnan01

İnan01 İnan Köse

Favori Kamış:
    Daiwa Crosscast 2.59 28-84 / Major Craft Skyroad 2.44 7-23
    Favori Makine:
    Shimano Twinpower HG 4000 / Shimano Stradic Ci4 3000
    En İyi Avı:
    Balık
    Balık olan merada buna atlayan balık olmazsa asfdasdsaf :D

5. paylasan

paylasan Ertuğrul Hoca

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.70 20-60 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 4000XGHG
    En İyi Avı:
    5.150 gr, 88 cm Akya (Lichia Amia), 4.450 gr Levrek
    Kadir, Ege deyim, sahillerde yarından itibaren levrek kovalayacağım. Oradan sen bir oku üfle de gelsin bana levrekler. Levrek ustasınınn duaları kabul olur.

6. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Kadircim damın yumuşak sahtesi çok güzel yüzüyor.Bu arada bunlarla avlanırken kaç gramlık jig head kullanıyorsun?İyi günlerde kullan.

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    burda 2 tanesi yeni,beyaz olanina daha cok sans verdim kirmizi silikona göre,dolaysiyla baliklari atlattirdi kendinehihi remixon kirmizi kuyruk eski bir silikon,o da kendine atlattirdi 8 10 kez gectigimiz kis ayindahihi digerleride is yapar,yeterki cezbedici aksiyonlar verdir:)

sagolasin abi tesekkür ederim,daha bunlar gibi sanirim 150 tane daha varhihi

vallah baracudalar 2 tanesini talan ettilerhihi levrek ve benzeri avcilara göz kirpacak bu beyaz silikon öncelikli ve digerleri:)

ege ye mi tasindin hocam hayirdirhihi orda levrek bulamazsan burda hec bulamazsinhihi su 30 derece,levrek neyim yok buradahihi yinede okuyalim üflüyelimhihi

sagolasin kardesim tesekkür ederim:) 12 gramlik jig head kullandim bunlara:) bazilarinda 15 gram jig head var hatirladigim:)igne nin uc kismini silikona yapistirma avciligi artiriyor,yani texas rig misali igneyi takmali,diger türlü igne sirtta cengel misali durunca,baligin takilmasi biraz güc oluyor,

8. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Kadir'im hayırlı olsun oyuncakların bunlarla yakalarsın inşallah gönlündeki trofeyi saygılar.

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sagolasin Recep abim eyvallah tesekkür ederim:)

dip not : bu günün av raporu,sayfanin basina eklenmistir;)

herkese rasgelereeling

10. bilge kağan

bilge kağan bilge kağan tomas

Favori Kamış:
    lineaeffe rapid cx spin 2.05, DAM 2.40, okuma V system 2,40 spin
    Favori Makine:
    okuma trio 30s, okuma avenger 30a, Okuma Raw 65, daiwa sweepfire E 4000
    En İyi Avı:
    alabalık 3 kg, turna 2 kg, levrek 3 kg, çipura 1,2 kg, zargana 95 cm ( 990 gr. )
    konuyu okuyunca gördüm ki bendeki sıkıntı herkeste var. bazı silikonlar, hele de epeyce para verip aldığım DAM V tail silikonlar çabucak yırtılıp parçalanıyor. yerli üretim silikonların sağlamlığı bile bu kadar kötü değil. kullandığım silikonlarda sağlamlık konusunda yamashita maria silikonların üstüne silikon görmedim helal olsun mükemmel yapmışlar. yabancı forumları okurken yırtılan silikonları yapıştırıcı ile tamir ettiklerini gördüm ama yapıştırıcının ne olduğunu ya da ülkemizdeki muadilini bilmiyorum. acaba bilen var mıdır, en azından pahalı silikonlarımızı tamirle bir kaç kez daha kullanalım.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2KF2TX_QDTg