Silivri-Çorlu-Tekirdağ (Öneri)

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Silivri Hunter tarafından paylaşıldı.

1. Silivri Hunter

Silivri Hunter mehmet

Merhabalar Arkadaşlar şimdiden herkeze rastgele Bu hafta sonu kız arkadaşımla gidip 1 gün kalıp sabahlayıp akşam üstü dönücem güzel balık tutabileceğim arabayla kıyıya kadar inebileceğim yer önerirmisiniz ağırlıklı olarak
    (Sazan ve yayın) için gidicem turnada olursa fena olmaz :) Çorlu sarılar göleti nasıl hiç gitmedim araştırıyorum bide Tekirdağ bıyıkali göleti şuanda bu gölleri araştırıyorum sizce hangisi daha verimli olur Silivride ikamet etmekteyim hangi gölete gitsem daha verimli av olur dediğim gibi ağırlık olarak Sazan ve yayın gecede kalıcam için yayına çevircem 2 tane oltamı. Alternatif göllerde sunabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum Saygılarımla...

reeling

2. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    sazan 5kg,levrek 1.5 kg kofana
    merhaba sarılar en verimli göletlerin başında gelir birçok çeşidi barındırıyor sazan tutanı gözümle görmedim ancak cok buyuk sazanlarında oldugu civardakiler tarafından soyleniyor ancak tam bir turna ve testere göleti diyebilirim :) turna hele kakılı sabah gün agrırken yada gece batarken silikon veya kasıkla sazların onune paralel atıp cekersen turna alma şansın yüksek yayın içn ise ortada bir bağ evi var onu gecmen gerek 2 tane göl var 200 metre arayla biri küçük biri büyük büyük olana kücük olandan gidiliyor ancak büyük olan tarla bi patikadan gidiosun yagmur camurda gidiş cok zor suan havalar guzel kurudur yayın icin sana orda bir nokta tavsiye edicem ki bende ramazanda gidip 1 gun yayın icin sabahlamayı dusunuyorum buyuk olan golun o patikasından girme ana yoldan devam et yukarıda bi inek ciftligi var solda kamyon mamyon ıvırı zıvırı gorursun toprak patika gibi bi yol cıkıyor ordan o yolu takip et direk sarıların en sonuna cıkar o yol ortadaki bag evinin arkasına orası dere akarı gibidir daralır göl akarlar vardır orası yayın için tavsiye edebilceğim güzel bir yer turnada boldur otarafta ;) bıyıkali göletine hic gelme göl biri tarafından kiralandı adam kendi yetiştirip satıcakmıs olta vs atmak yasak sanırım..Yayın sazan vs için bir onerebilceğim gölde muratlıdaki hanoğlu göleti baya büyük bir gölet birde malkarada karaidemir barajı var sazan acısından çok iyi bir yer testerede bol yayında var diyorlar ama dogrumudur bilemem.. birde yagzır göleti var yayın salınmıs diye duydum acaip sazan kakılı ancak yemek için tavsiye etmem dip yapısı nedeniyle her balığı acaip balçık kokuyor şimdiden rastgelsin olurda yayın tutarsan raporunu bekliyorum :)

3. Silivri Hunter

Silivri Hunter mehmet

Verdiğin bilgiler için çok teşekkürederim Allah kısmet ederse yarın akşam üstüne doğru gidicem işten 4 te çıktığım için ogün kalıp pazar günü hava karardıktan sonra dönücem Tabi tutarsam raporumu yayınlıycam akşam üstü orda olucam için başta yayın ağırlıklı olmak üzere oltalarımı atıp bide sazana atıcam sabah ve akşam üstüne doğruda turnaya kaşık rapala atıcam kolay bulabilirmiyim peki sarılar göletini silivriden gelicem biraz yolu tarif edebilirsen çok memnun olurumreeling

4. Silivri Hunter

Silivri Hunter mehmet

Birde şunu eklemeyi unuttum Arabayla göletin yanına kadar inebilirmiyim ?