silivri'den ilk resimler bu arada herkesciklere merhabalar bende aranıza yeni katılanlardanım. ama balık avına başlamam bayağı bir eski trakya kızanıyım. silivrideyim. huzur denizdedir; deniz olmadan asla diyenlerdenim. hepinize bol balıklar güzel avlar dilerim. görüşmek üzere
Onursal aramıza hoşgeldin. Sen de benim gibisin, denizin olmadığı bir şehirde yaşamayı bile düşünemem. Keyifli paylaşımlarını bekliyoruz..
Hoş geleli epey olmuş, desene benden başka birisi daha Silivri hakkında mera bilgisi vermeye başlayacak. Senden ricam, her meranın özellikle resiflerin o bölge için kesin tarifler şeklinde belirtilmemesidir. Bu trakya kapsamında denizdeki doğal yaşamın gözetilmesi hususunda önemlidir. Ben o yörede her karışta neyin nerden avlanacağını, fay hatlarını, akıntı grafiklerini bilen hatta doğalgaz plartformuna rahatça girebilen bir amatör avcıyım. Ne demek isteğimi mutlaka anlamışsındır. Keyifli paylaşımlar sağlık ve esenlikler dilerim.
hepinize teşekkürler suat reis konu anlaşılmıştır. platform pek çekmiyor beni. bizim için tehlike arz ediyor. malum hacmen %60 var içinde merhaba komşu kaan toprağımda varmış burda kırklarelili sarı fırtına görüşelim seni tanıyorum galiba rıfat mecit abiye selam olsun deniz olmadan yaşanmaz yücel usta oşbulduk beyaaa emşerim ıslacana sen nabıysın ahmet fatih
Fotonu düzelttim, eğer bu yöntem ile yayınlayacaksan en alttaki direct link olanı kullan. Detaylı bilgi için : http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910 O keyif için söyleyecek tek şey tabiki "yok kardeşim haklısın" şekilndedir.