Slm Arkadaşlar Sonunda şişme Botuma Ulaştim Ve Bu Hafta Siftah Yapmak Istiyorum Tabii Suyun Ortasinda Bogulmassamzargana Içimde Uhde Kaldi Bana Bu Konuda Botla Av Yapmiş Arkadaşlar Tecrubelerini Paylasirsa Sevinirim Hangi Baliklari Kovalamaliyim.şimdiden Tesekkurler Saygilar
botun hayırlı uğurlu olsun. acemiliği bir koy içi gibi fazla rüzgar almayan yerlerde atlatman lazım. bu ne tekneye benziyor ne de başka bir şeye. önce can güvenliği. havayı ve denizi çok iyi takip etmen lazım. balıklara gelince senin oraları pek bilmiyorum ama onu da çıktığın yerlerde kendin öğreniceksin zaten. tekrardan hayırlısı olsun. bol balıklar...
tesekkurler haklısın bua ralar antalya havası bellı olmuyor.sıcaklardan balıkta gelmez oldu.ozan abı senın yazılarını genelde hep takıp edıyorum sende antaltadasın sanırım senın tecrubelerıne cok ıhtıyacım olacak.bu aralar bende konyaaltı sahılınde zarganaya olta atıyorum ama dedıgın gıbı balon balıgı bol cok oltamı kopardı.zaten turnada yok bu aralar tek bıze zargana kaldı sanırım
en iyisi sıçan adası neden dersen 1-seni kurtaracak birileri olur 2-canın sıkılmaz birde motorun ne kürekle ise fazla zorlama kendini cam piramit ve yüzme havuzu açığıda olur 40-45 metreler iyidir can yeleğide al başına güneş geçirme çapa sız çıkma poyrazda açılma sahil güvenlik no su 154 unutma sen sağ ol balık nasılsa yakalanır
tesekkurler ben sarısudan tatlı sudan mınık balıkları alıp oradan denıze acılıp bıraz turna ve zargana ya atayım dıyom bu aradada canım sıkılmasın dıye dıp oltası ıle mırmıra denerım bakalım almısken tadını cıkarmalı zaten bende hıll sıde su otelde calısıyorum buralar bu ara cok ınsan dolu sahıl ses fazla sakın yerler arastırmalı
Hayırlı olsun arkadaşım can yeleği her ihtimale karşı üzeründe olsun birde botunu merak ettim resimlerini koyda görelim nerden aldın kaç ytlye aldın bunlarıda belirtirsen diğer alacak arkadaşlar için fikir oluşturmuş olursun birde kullandıktan sonraki yorumlarınıda bekliyoruz
haklısınız arkadaslar bunu acıklamayı unuttum ben bot u www.gittigidiyor.com dan 160 ytl ye aldım gercekten ıyı bır bot ıstersenız sızde arastırın su an kampanyada adı voyager 500 ıncelemek isteyen dostlara
dediğim gibi sıçan adasına git minanır sarması atarsın ama botu deldirme likkoz yakalarsın tuhaf balıklarda yakarsın
yo üzülmeyın yakında motorda alacam bot a ama biz turızm cı ınsanız parayı dusunerek kullanmalı sımdı capa derdıne gırdım.ama onu bot da bulundurmak sakat olurmıkı?deldırmeyelım.bır arkadas yogurt kovasına tas doldurup onu kullan dıyor ama ne derece yararlı olur?ayrıca kundu cayında turna veya levrek olurmu acaba bunu golde kundu cayında ılk denesem.
bende aynı bottan aldım ve ilk denemeden sonra nerdeyse limandaki tanklerlerin altında kalma tehlikesini atlatınca gittim çapa aldım. şemsiye çapa aldım gayet güzel iş görüyor ve botun içinde de hiç riski yok amma velakin avlanacak yer bulamadım bir türlü 3 seferdir sadece fare balığı avlıyorum deliricem yakında