merhaba dostlar izmirde yanıma sitedeki dostlardan istekli olan 2 arkadaşı alıp önümüzdeki günlerde karaburun küçükbahçe deki yazlıgıma sinarit ve kalamar avına gitmeyi düşünüyorum.tekne avcılığını bilen arkadaşlar olursa pek bi iyi olur.
tekne varmı o sordukların kolayben varım zaten merak ediyordum çeşmeli kardeşim sülünezle nası sinarit yakalıyorsun
ben varım gümüş abi sülinezle sinavritmi yakalanır. kara reis bölgeleri sinavritin Membaadır. ama sırtı yapmak lazım. akiyla@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz. sevgiler.
kardeş sülünezle yakalama lafı süleyman kardeşimize ait. bi zamanlar ona sormuşlardı o sinarite ne yem kullandınız diye ve oda gülerek bu cevabı vermişti benide dumura uğratmıştı.ben yıllardır çandarlıda balığa çıkarım ve elimdede oldukça fazla miktarda çeşitli marka malzeme mevcut.anlıcağın sırtıcılığa yabancı değilim.Süleyman kardeşim hatırlarsa derinliğe indirme konusunda ona bir soru sormuştum ve oda bana özelden cevap yollamıştı.Bu vesileylede olsa ona teşekkür edrim.Saygılarımla.