12 temmuz günü nefis bir havada babam,ben ve kardeşimden oluşan ekip,karaburunda sırti için hazırdık.hedef balığımız olan sinaritin hayalleri ile başladığımız av denizin cömertliği neticesinde anılarımızdaki yerini almıştı bile.av da iki adet sinarit babam tarafından tutuldu,bizede ustamızın elini öpmek düştü .hepinize rast gelsin.
Nedendir bilmiyorum ama bu balığın heybeti çok daha faklı sanki, güzel balıklar babanın ellerine sağlık sizlerede afiyet olsun nasıl tadı merak etiim bak şimdi
Güzel av olmuş. Bu balığın sadece heybeti görünüşü değil sudan çekmeside hem çok zevkli hemde ustalık isteyen bir husustur. Yıldırım hızıyla hareket ederek balıkçıyı şaşırtır. tekneye alınma sırasında çok hızlı hareket ederek teknenin altına kaçtığı olur. O kadar hızlı hareket ederki bir kiloluk bir sinarit bir çok balığa göre 2-3 kg balık direnci hissi verir. Eti ise çupranın etinin daha lezzetlisidir. Lokum eti tabir edilir. Ancak trol ve gırgırcılar yüzünden nesli tehtit altındadır. Çünkü bu ağlar balığın doğal üreme ve yaşam alanını bozmaktadır.
balıkk çok güzel tebrikler,yalnız sitenin olmazsa olmaz bölümünü unutmuşunuz,yem balığı neyle aldnız onun da resmini koyarsanız süper olur
yakalama hayalini kurduğum ama yakalama fırsatı hiç bulamadığım geceleri rüyamda beni ziyaret eden balıklardan biridir sinarit . oltanız sağlam ; yakaladığınız balıklar herdaim bunlar kadar güzel olsun
çok Güzel çooook Ben herhalde böyle balıkları ancak rüyamda tutarım yeni oldugumdan herhalde balıklar benim acemi oldugumu anlıyor ve karınlarını doyurup gidiyor bizede böyle ustaların ellerini öpmek kalıyo resimler ve balık mükkemmel saygılar
harika bir av olmuş tebrikler babanız sinarit yakalamada oldukca usta biri sinarit yakalamanın zevkini ancak tutan bilir her balıkçının ömründe bir kere yakalamasını dilerim rastgele