abiler perşembe günü sığacıktaydım ama oltama sinek bile vurmadı sitede profesör abilerimizden aldıgım taktiklerde işe yaramadı mamun attım sülünes attım sardalya attım ekmek attım bari bir tane vursa kendimi avutacam acaba bende mi bir problem var yoksa bu mevsimde kıyıdanmı balık çıkmıyor anlayamadım bu sebepten dolayı mayıs ayına kadar balık olayı kapattım bol bol taktik öyrenip yaz'a bol avlar yapmaya hazırlanayım. gagkoş emodan sevgiler
Kullandığınız takım ve hedef balığınız neydi? sürekli gittiğiniz bir avlakmıydı yoksa ilk defa ziyaret ettiğiniz bir bölgemiydi.
murat kardeşim senin levrek avı için vermiş oldugun olta takımını kullandım döner kursun beyz çelik iğne beden 60 70 cm fırdöndü. daha önce orada avlanmadım ama teos ta avlanmıştım kıyıdan gopez ısproz karagöz felan almıştım ama tatmin edici degildi ben zaten genelde tatlı sudan avlanan birisiyim sazancıyım yani ama artık zevk vermiyor uzun zamandır büyük balık alamıyorum deniz daha cazip gelmeye başladı nasipse artık denizde avlanıcam sizlerden almış oldugum yardımlarla bu konuda daha başarılı olacagımı düşünüyorum teşekürler
Emrah..Eğer levrek yakalamak bu kadar kolay,ilk denemede verim alınabilecek bir av olsaydı bu denli güncel kalmazdı..Bıkmadan,sıkılmadan denemelerinize devam etmelisiniz..Bir süre sonra başaracağınıza eminim.. Ancak şunuda belitmeliyim..Sığacık bugünlerde Zıpkın avcılarının gözdesi..Yüzlerce kilometre yol katedip ava gelenler var..Zıpkın avcısının olduğu bir bölgede levrek bulmak zordur..
çok sağol erdal abi ama ben 1 hafta önce konu açtım arkadaşlar ava gidicem kıyıdan avlanıcam yardımcı olabilirmisiniz dedim ama kimseden bir cevap gelmedi nasip ne diyelim bundan sonra sizden alacagım taktiklerle inşallah daha verimli avlar yapıcam