arkadaşlar aşşğıda linkini ve resimi koyduğum bilekliklerden hiç kullanan oldumu acaba kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyiz http://www.bugslock.com/product/
Ben de bu ürünü merak ediyorum acaba işe yarıyormu insan bedenine bir zararı olurmu arejik reaksiyonlar vs gibi
önder kardeş 100% doğal olduğu için alerjik reaksiyon pek fazla olmaz en azından ben öyle düşünüyorum ama etkisi nedir acaba belki bir kullanan arkadaşımız vardır diye açtım konuyu
Aytekin bak ben de merak ettim. Duyduğuma göre pek etkili değilmiş. Bacanağım Meriç'e giderken baldıza ve yeğene almış ama sonuç alamamış. Delik deşik geldiler. Valla benim sivrisinek kaygım da olmadı hiç. 40 kişi yanyana duralım 39'unu ısırır bana dokunmaz.
abi gülsemmi ağlasammı öyle bir söyledinki senin baldızın haline önce güldüm sonra üzüldüm abi acaba seni niye ısırmıyorlar anason miktarımı fazla yoksa başka bir nedenmi var
Aytekin biliyorsun kan alyuvar+akyuvar, ama Trakyalıların kanı az alyuvar+az akyuvar+bol alkol'den oluşuyor. Buna bir de nikotin ve gölbaşında yenen bol sarmısaklı patlıcan salatası da eklenince sivriler kaçacak delik arıyor.
hımmm bu doğal kalkan o zaman kesin trakyalılıktan geliyor benim anam trakya baba mersin olunca az buçuk yiyorlar
Babana çekmişsin yapacak fazla bir şey yok Sen o bilekliğin yanında sprey de al ve hatta sarmısak da taşı kardeşim.
abi spreysiz asla çıkmam sarmısağıda ara sıra tüketirim ama destek kuvvet olarak bileklikte alsammı acaba diyordum
Aytekin kardeşim, aklında kalacağına bir kere al dene. Tavsiyene göre biz de çevremizde sivrilerden muzdarip olanlara önerilerde bulunuruz
Açık havada sinek ilacının hepsi fos. En etkili yöntem yine eskilerde. yakınınıza bir ateş yakın, sonrada iyice ıslanmış odunları ateşin üstüne koyun. sizide biraz rahatsız edebilir duman, ama etkili bir yöntem.
açık havada sinek ilacını en fazla 2 saatte bir tazelemek gerekiyor heleki hava biraz esiyorsa ve sabaha karşı ilacı tazelemeyi unuttuysanız sabah ezanından sonra otlardan çıkan sinek damarlarınıza dalar
Benim kan grubum 0 Rh -.Kullandım etkisini görmüştüm.Ama Trakya nın çeltik tarlaları kenarında hiç kullanmadım.Esas oralarda test etmek lazım.
Mesut yani daha önce kullandın ve sineklerden kurtuldunmu peki bu bilekliği taktığın zaman başka bir ilaç sıkmışmıydın yada çevrende sineklerden nasibini alan arkadaşların varmıydı
bazı insanlara nedense musallat olmuyorlar sinekler. benim dayımda öyle mesela, herkese hücum eder sinekler, ona asla dokunmazlar. vallahi sinek önemli değil de, ayak bileklerinize taksak keneye karşı tedbir olmuş olurmu acaba. bizim sazan sezonuna 1 hafta kaldı, dağa bayıra vuracaz kendimizi gene ama kene yüzünden hep tedirginiz... ne yapsak bilemizyoruz..