SELAM ARKADAŞLAR; ÖZELLİKLEDE SANA SELAM YAKUP HOCAM. Arkadaşlar kısmet olursa bu yaz Sinop'a gitmeyi düşünüyorum. bana avlaklar hakkında bilgi verebilir misiniz? Özellikle sevgi göleti, taşmanlı ve sarıkum göletleri hakkında. Bu göletlerde sazan çıktığı hakkında bilgim var. fakat hangi yemlerle avlanıldığı konusunda bilgi sahibi değilim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Birde Sinop'ta alabalık avı hakında bilgi rica ediyorum. Avlak yerleri, kullanılan yem ve meps ler hakkında bilgilerinize ihtiyacım var. aslen sinopluyum ve yazları 1-2 ayımı Sinop'ta geçiriyorum. Tabi birde olmazsa olmazım iskelede çinekop avı, bunun içinde sezon gelince sırf çinekop için 2 yada 3 haftalığına Sinop'a geliyorum. Yakup Hocam ben Kerem Ayhan; sen, ben ve ayhan(su ürünlerinden) çinekop tutmuşluğumuz vardır. Hatırlarsanız. Bu arada ayhan kardeşim geldi mi askerden onuda sormadan geçmeyeyim. Geldiyse çok selam. PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... SAĞLICAKLA, EYVALLAH...
Bu arada Sarıkum'un yıl boyu yasaklı olduğunu öğrendim. Avlak listemden çıkardım. Artık doğal güzelliğini görmeye giderim. Öğrendiğim kadarıyla bir çok hayvan ve kuş türünün arasında vaşakta varmış. Şimdiden merak etmeye başladım. Daha önce gitmemiştim, kısmetse bu yaz giderim artık. PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... SAĞLICAKLA, EYVALLAH...