Arkadaşlar bu bir gazetede haberi ! Malumunuz, Akın varmış kökten süpürge misali ! Yüzlerce kilo 8 er kıloluk Levrek yakalanmış ! Kilosuda 35 lıra ımış bak bak sen ! Sanki düve beslemişler Allahın dağında 2 yıl ! Onun bile bonfilesi 25 lira ! Benim bu zihniyetten hiç bir umudum yoktur siz de beklemeyin. Buyrun linkide bu, basın da balıkçılıkta cahil pozisyonda ki bu başlığı atmış http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12292793.asp?gid=229
. Hahahahaaa Haklısın vallahi. Bunlarda 8 kiloluk Levrekler Şaşırmış bu adamlar... Bak bak bide ne yazmışlar : "Karadeniz'de varlığı azalan balıklardan olan levrek sürülerinin erken dönem olmasına rağmen ağlarına takılmasının sezonun bereketli geçeceğine işaret olduğunu belirten balıkçılar, ağırlıkları 8 kiloyu aşan yüzlerce kilo levrek avladıklarını söylediler." Adamlar 8 kiloluk Levrekleri AĞ İLE yakalamışlar... Bu kadarda atılmaz ki... .
. Aytekin, iyide ilk 3te olan bir haber kaynağı asparagas yaparsa asıl bu haberdir. Tamam Sen Ben Bizler asparagaz olduğunu biliyoruz ama ... . Neyse. bu vesile ile Selamlar. .
En kısa zamanda ufak bir org yapacağım kısmetse...Neyse konuyu daha fazla bölünmesin sohbet bölümünde görüşelim...
arkadaşlar bu resim DENİZ ENDÜSTRİ dergisinin bu ayki sayısında yayınlandı nerdenmi biliyorum ! derginin baskısını biz yapıyoruz. şimdi ismini hatırlayamadığım bir kurum tesislerinde kullandığı deniz suyunu daha sonra toprak havuzlara aktararak çupra ve levrek yetiştirmeye başlamış bu resimde ilk hasatın görüntüleri. yani haber külliyen yalan
yok,yok,yok cumartesi gece okadar rüzgar yedik sarayburnunda sonuç biraz tekir, 1 karagöz,1 ispari, 2 izmarit. geçen sene bu zamanlar sarayburnunda izmarit,istavritden geçilmezdi, bu sene eser yok. inşallah lüferde böyle olmaz (nuri abini duası yaramadı galiba )
Bir hafta mı deseeem, yedi gün mü desem? Eli kulağında, gelir inşallah. (İşi fala döktük artık ) Arkadaş ben de şaştım bu işe.
haberde resım fake olabılır ama netıcede, o gazete o başlığı atmış ! yanlışlık şurda levrek akını olmaz ! bu arada lüfer soran arkadaşlar, levrek ne kadar çok olursa o kadar çok lüfer tutarlar