Arkadaşlar herkese selamlar ... İsmim Uğur Gökbay Aslen Samsunlu olup Sinop DSİ de mühendis olarak görev yapmaktayım.Her ne kadar Yaban TV av ve yaban hayatına en fazla zarar veren kurum olarak gösterilen Devlet Su İşlerinde çalışıyor olsamda kişisel olarak olta balıkçılığını hobi edindim.Siteniz gerçekten sizlerin ve de yönetimin katkısıyla çok güzel bir site , takip edebildiğim kadarı ile kışın mesaj yoğunluğu azalsada gerek profesyonel düzeyde gerekse benim gibi amatör seviyede herkesin yararlanabileceği bir site olarak göze çarpıyor . Sinopa yeni geldiğim için burdaki avlaklar ve balık çeşitleri hakkında çok az bilgi sahibiyim. Sinop ve Samsun bölgesindeki arkadaşlarla tanışıp diğer bölgelerdeki gibi balık avı organizasyonları yapma ve bilgi alışverişinde bulunma ümidiyle... Herkese RASTGELE Uğur GÖKBAY
Uğur bey aramıza hoşgeldiniz. Bu belirtmiş olduğunuz kurumların içinde de elbette doğaya duyarlı insanlar var ve bu sayede daha düzenli çalışmalar yapılabileceğine inanıyorum . Keyifli paylaşımlar.
selamlar Uğur GÖKBAY Aramıza hoşgeldiniz. Gerci ben de bu foruma daha bugun girdim ve arkadaşlarla tanışma umudundayım. Size hoş geldiniz demeği ben ilk adım olarak değerlendiriyorum. Güzel ve verimli dosluklar dileğiyle. Rasgele...
Uğur abi, hoşgelmişsin. DSİ'yi bende çok eleştirmişimdir ama Yaban TV'de önce kendisine bir baksın ... Neyse bunlar uzun konular...İyi paylaşımlar dilerim.
Uğur kardeşim aramıza hoşgeldin,bende Samsundayım ama Sinoptada Su ürünleri fakültesinde öğretim görevlisi olan Yakup hocamız var biz Samsunlu arkadaşlar bazen bir araya gelip yanına avlanmaya geliyoruz.Kendisi hoca olduğu gibi çekirdekten yetişmedir ve her konuda bilgi sahibidir.Bu siteye de üyedir kendisi.Su ürünlerinde Yakup Erdem diye ararsan kendisine ulaşabilir ve gerekli bilgiyi her zaman alabilirsin. Kafanız uyarsa beraberde balığa gidebilirsin.Ayrıca Hafta sonları samsuna gelirsen buırdada 10-15 kişilik bir arkadaş gurubumuz var ve zaman zaman ufak organizasyonlar düzenleyip balığa gidiyoruz ve istersen sende bize katılabilirsin.
Uğur bey, aramıza hoşgeldin. Sitemiz de sana ve bilgi birikimine de ihtiyacımız var.Eski bir DSİ saymanlık memuru olarak selamlıyorum.