sipariş vericem acil yardım

Konu, 'Misinalar' kısmında apo_1905 tarafından paylaşıldı.

1. apo_1905

apo_1905 apo

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    compressa çift kafa olsa gerek. birine 0.35 sarip koprude ve beklemelide kullanirsin. diger kafaya 0.26 kaliteli bir mono veya 0.16 orgu olabilir ; bunu da uzak atis gerektiginde kullanirsin

linkteki okuma seabasse için çok esnek yumusak istenilen aksiyonu yedirmiyo diye duymustum fakat sahsen kullanip tecrubem olmadi sadece duyum.

3. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Ne avında kullanacaksın yazarsan belki yardımcı olabilirim. Geçen hafta her iki kalınlıktan aldım, test olarak kapının koluna takıp kendimce test ettim. Çok esnek lastik gibi misina, 0.31 mm olan kopma derecesine kadar çekince ölçtüm tam tamına 0.25 mm oluyor yani üzülüyor. Ben beğendim açıkcası. Bence alırsan 0.34 al..

4. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

5. apo_1905

apo_1905 apo

ÇOK T.EDERİM VERDİĞİNİZ CEVAPLAR İÇİ 0,34 LÜĞÜNÜ ALDIM İNŞ. PİŞMAN OLMAM.MEHMET ABİ BÜTÇE BİRAZ KISITLI YOKSA DAHA İYİ BİR TAKIM TOPLAMAK İSTERDİM AMA YAPAMIYORUM.