arkadaşlar az önce bu makinenin siparişini verdim, nasıldır. genel kullanım için hem deniz hem tatlısu avlarında kullanıcam.(genelde tatlısu) yanında kamışı da hediye. zaten bu balık işlerinde yeni sayılırım.yorumlarsanız sevnirim. bir de bunun için misine tavsiyelerinizi de bekliyorum. şimdiden hepinize teşekkürler. http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-OKUMA-TRAVERTINE55
başka kamış ta alabilirim makina için. uygun fiyatlı bi kamış ta önerebilirseniz memnun olurum. o kamışı da evdeki eski makinalardan biriyle kullanabilirim veya hediye edebilirim bi arkadaşıma hem zaten balığa tek gidilmez yanıma birini almam lazım. bu kamışla arkadaşımı da heveslendirmiş olurum.
makinadan kullanıyorum TR65 olanını çok memnunum yannız içini açmaya kalkma toplaması çook uzun sürüyor hayırlı olsun şimdiden
teşekkür ederim. inşallah bende memnun kalırım makinadan. hem internetten ilk alışverişim bu. inşallah kazasız belasız elime ulaşır. bi kaç kaşık siparişi de verdim bakalım nası olcak. içini açma konusuna gelince, ben çok severim herşeyi kurcalamayı ama tavsiyene uyarak kendimi frenlemeye çalışcam. tekrar sağol.
Sanırım dip avı yapacaksın.Karalarda takım bırakma olasılığını azaltmak içinde en az 30 luk bir misina kullanacaksın.Bu yüzden kurşunda büyük olacakki istediğin mesafeye atabilesin.Bu yüzden atarı yüksek ve sağlam bir makina al derimmmümkünsa markalı bişey olsunki elinde kalmasın ve başına bişay geldiğinde gidebileceğin biyer olsun.Bu yüzden kamış alırken internet yerine işi billen bi malzemeciye git en iyisiAma adam güvenilir olsunki benim gibi mahkemelik olma. Sahte mal satan birine toslamıştım.Shakespeare marka bi kamışı 50 liraya satmaya çalışıyodu.Bi deneyeyim deyip ucunu hafif bükmemle elimde kaldı.Deneme işinide bundan sonra satıcıya yaptıracağım Bu arkadaşına hediye etme işinide sevdimAramıza bi hasta daha kazandırmakta fayda varBilinçli bi hasta
Makine ve kamışlardan hiç anlamam. O nedenle ikisi birbirine yakışmış ya da yakışmamış diyerek yorum yapamayacağım. Bununla ilgili olarak, bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır. Ama şunu söyleyeyim, okumanın makineleri genelde iyidir ve özelliklerine bakıldığında da bu makine fena görünmüyor. Yanında verilen kamışı bu makineyle kullanır ya da kullanamazsın bilemiyorum ama neticede lineaeffenin kamışı ve benim fikrimce her kamış, doğru kullanım şartlarında istenilen performansı verir. Mutlaka o kamışı kullanacağın ve iyi prformans alacağın bir zaman olacaktır. Tavsiyelere göre yanına başka kamış al ama bence bu hediyeli makineyi de al derim. Bence fiyatı uygun. Tabii bu benim fikrim, belki daha iyi alternatifler sunacaklardır.
hem yayın ve sazan için dip avı, hem kızılkanat, tatlısu kefali için mantarlı takım, hemde turna için at-çek hepsinde kullanmayı düşünüyorum ama bu işi o kadar iyi bildiğimi sanmayın. başlangıç için çok para vermek istemediğimden bunları tercih ettim. daha iyileri balık işini öğrenince inşallah.
bende okuma hakkında sitedeki olumlu yorumlara bakarak aldım makinayı. fiyatı da uygun heralde. makinayı kamışta bi denicem hoşuma gitmezse elimdeki diğer kamışlarla denicem. yorum için saolun.
arkadaşlar makine bugün elime ulaştı. gerçekten güzel bi şeye benziyo. inşallah en yakın zamanda deneme imkanı bulurum. reklama girmez inşallah ama avmarketi.com dan ilk defa alışveriş yaptım ve siparişten 48 saat sonra tüm siparişlerim eksiksiz bir şekilde elime ulaştı.gerçekten çok güzel bir alışveriş oldu. bunu da belirteyim istedim. yeni makina ve kamışımla ilk raporumda görüşmek üzere yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler ...
Ben de birşey eklemek isterim. Her ne kadar üzerinde 50-150 gr. atarlı olduğu yazsa da, siz satın almış olduğunuz kamış ile 100 gr. dan fazla kurşun atmayın derim. Ayrıca taşırken ve kullanırken sert cisimlere çarpmamaya gayret edin çünkü çok kırılgan bir yapıya sahip. Ben aynısından bir tane kırdım ordan biliyorum.. Uzun lafın kısası fazla zorlamaya gelmeyen nazik bir kamıştır kendileri. Yayın avı için değil ama bahsettiğiniz diğer avlar için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz bence. Makina da yaygın olarak kullanılan ve işinizi görecek bir makinadır. Hayırlı uğurlu olsun. Paranız boşa gitmemiş, içiniz rahat olsun.
teşekkür ederim. bende aynen sizin gibi düşünmüştüm kurşun konusunda. zaten 100 gr. kurşun da benim işimi görecektir. yorum için çok teşekkürler. gerçekten içimi rahatlattınız. hepinize bereketli avlar..